... všetko o BMW ...
svist napísal:Teraz pozerám, že tento motor nieje moc častý, keď pozerám ponuku dieselových BMW.
Tiež by mi asi viac pasoval ten výkonnejší, ale mne ponúkaný je tento 85kw... jasné, že ak by som chcel niečo lepšie, priplatím 2000 Eur a mám napr. toto http://auto.bazos.sk/inzerat/1745635/BM ... 150-Ps.php
Neviem teda,... ale asi upustím od toho, ak to neodporúčate, zatiaľ dík za rady.
alfi666 napísal:Tak ako pise dodo....
Okrem toho, 318d 85kW neni vobec dobra volba... 2003 bol prechodovy rok, cize budes mat kvazi nove auto so starym motorom... cize ked chces silou mocou 318d tak hladaj common-railovu verziu (ta ma o pak kW viacej, ale hlavne je to novsia technologia)... to ale nebude za tolko $$
Ked uz, tak radsej zober 320d 100kW - je to rovnaka technologia ale aspon vykon je aky-taky ... hlavne pri kombiku sa zide...
svist napísal:Teraz pozerám, že tento motor nieje moc častý, keď pozerám ponuku dieselových BMW.
Tiež by mi asi viac pasoval ten výkonnejší, ale mne ponúkaný je tento 85kw... jasné, že ak by som chcel niečo lepšie, priplatím 2000 Eur a mám napr. toto http://auto.bazos.sk/inzerat/1745635/BM ... 150-Ps.php
Neviem teda,... ale asi upustím od toho, ak to neodporúčate, zatiaľ dík za rady.
viktorko22 napísal:aký je rozdiel medzi M47 a M47N ?
svist napísal:Tak ja to asi risknem...
Zajtra zrejme pôjdem poňho.
Všimol som si, že pri štarte už svieti "service" resp. neviem presne ako to je, keď uplynie servisný interval,
treba s tým ísť do BMW, alebo sa to dá zrušiť svojpomocne?
Ako často sa pri 85kw motore mení olej? Aký tam ide?
Tiež keď som vypol motor tak to mierne zacukalo s autom, je to normálne?
svist napísal:Tiež keď som vypol motor tak to mierne zacukalo s autom, je to normálne?
svist napísal:Tak teda som doma bez auta.
85kw absolútne nič nešlo, ešte aj vzadu niečo hučalo tak som od toho upustil...
Bol som teda pozrieť o niečo lepší kus - ten na ktorý je hore link, bolo zachovalé
ale tiež na to, že to má 150 koní mizerný výkon... (keď to porovnám s Astrou H 1,7 CDTi + čip)
Dizajn auta aj interiér sa mi páči, ale to fakt asi keď už 3jku, tak 330xd, ako ste mi odporúčali.
svist napísal:Tak teda som doma bez auta.
85kw absolútne nič nešlo, ešte aj vzadu niečo hučalo tak som od toho upustil...
Bol som teda pozrieť o niečo lepší kus - ten na ktorý je hore link, bolo zachovalé
ale tiež na to, že to má 150 koní mizerný výkon... (keď to porovnám s Astrou H 1,7 CDTi + čip)
Dizajn auta aj interiér sa mi páči, ale to fakt asi keď už 3jku, tak 330xd, ako ste mi odporúčali.