... všetko o BMW ...
Billy-sk napísal:A ako najdem to rele aby som to mohol skontrolovat? Inak co sa tyka tych svetiel, presne chyby nemam, lebo mi v Bavarii ten papier nedali a nechali si ho, ale teraz mi vzdy (ked zastavim a vypnem motor) pise na pocitaci CHECK PARKING LIGHT (alebo tak nejak), takze ak predpokladam ze to je to svetlo spiatocky, tak bude asi diagnostika stale ukazovat uz len to. Chcelo by to nejaku zrozumitelnu schemu (v nemcine mi to nic nehovori) aby som mohol premerat kabel ci je vporiadku. Neviete niekdo kde ten kabel konci aby som to premeral? Zapojil by som merak od ziarovky a na druhy koniec kabla niekde kde konci v kufri, alebo pri poistkach. Nechce sa mi moc verit ze by bola riadiaca jednotka tak zla, ze by vsetko fungovalo ako malo a len spiatocka nie. Ale je mi jasne ze aj to je mozne. Tie chyby svetiel mohli ostat zapisane ako chyby mozno aj preto, lebo predchadzajuci majitel hovoril ze mu raz vyplo elektriku a skusal poistky ci to nie je v tom, takze naozaj mohol nieco zabudnut vratit, pripadne napr nedotlacit to rele. Inak kde by sa pripadne potom dala zohnat starsia ta jednotka svetiel ak by to bolo naozaj v tom?
Billy-sk napísal:Inak chcemu z WDS som uz nasiel, len teraz este poradit kde mam hladat ten "Light modul"?
Billy-sk napísal:Inak chcemu z WDS som uz nasiel, len teraz este poradit kde mam hladat ten "Light modul"?