... všetko o BMW ...
BA 540AZ - Ivan napísal:samotne športove pružiny bez športovych tlmičou nemaju vyznam lebo obyčajny tlmič je moc mäky a nestiha tlmyt rýchlost pružiny. A je pravidlo, ak znižuješ auto viac ako 3cm tak by sa mali dat tlmiče s kratšimy piestnicamy potom to pracuje tak ako má. Takžeja mam tlmyče Bilstein B8 sprint a tie maju kratšiu piestnicu
mam na podvuzku čo sa dalo vimenené od firmy Powerflex, predny stabylizator ma priemer 25mm a zadny 19mm. BBS 18" širka 8" a 10" pneu 235/40 18 a 275/35 18. A taka maličkost mam vytiahnute blatniky v predu do 3cm na stranu a v zadu do 4cm na stranu. Ak chceš este niake info nak sa opitaj.
BA 540AZ - Ivan napísal:Neni zač a ja ich možem len odporučiť ale je to moj nazor. Je to jeden z najlepšich výrobcov tlmičov. Je to tvrdtšie s tym rataj. Ale všetko je niečim vykupene. Tlmič pracuje v kratšich drahach čiže je tvrdši ale rýchlejšie sa vyrovnava s kmitom pružín a nedovoli rozhojdat auto čize maš stali kontakt s vozovkou. Najviac je to citit pri hupoch "skokoch" ked auto dopadne tak na seriovom podvozku sa zese odrazi mierne od vozovky a nemaš grip-nezabrzdiš, nezatočiš. To ti zo športovim podvozkom nehrozi. Ked sa stretneme tak ta kludne preveziem a uvidiš sam. A ak som ta nudil tak sorry