Joey napísal:Otec má Ford Mondeo r.v.:2002, a sme s tým spokojný. Podla mňa je jedna z áut, ktorú nikdo nevšímá a je lepšia ako VW Passat, Audi A4, Skoda Octavia alebo Superb, ale na moju E46 nemá. Ale motor 2.0TDDI je super!! Skoro to má lepsí ťah ako moja 318d. Ale v zákrutách nemá šancu

lovencyn neni tvoj velky kamarat .. j/k
lexus ls600h - ked sme boli na predajni , tak predajca bol suverenny jak rit , ako sme sa isli previest a jak sme zacali picovat , bolo mu do placu .. aerohluk , hluk od kolies , dreveny obklad - hracka , tvrde , dost lacno posobiace plasty , nie uplne vymakane spracovanie - dovolim si tvrdit ,ze stara is200 je poctivejsia .. takze stym lexusom by som nejako neskakal ,a inac aj to je asi dovod , preco je ich tak malo.. a myslim ze nova ls600h uz nejaky ten image ma !!!
co sa tyka tychto luxusnych vozidiel , tak 7 er je na tom najlepsie co sa tyka komfortu a jazdnych vlastnosti , a zaujimave na tom je , ze nie takto najnovsia , ale predchadzajuca verzia po facelifte.. je vymakanejsia ako tato nova. genialny voz.
co sa tyka audin- podla mna najkvalitnejsie interieri na trhu aut , pocinaje a3/a4 az po s8 a to je podla mna dost dolezite, lebo nie kazdy pzoera na jazdne vlastnosti .. niekedy ani ja nie , ked som zdrety jak kobyla po celom dni , a treba mi ist 500km , nemam zrovna chut sadnut do tvrdeho kupe na 19" ktore sedi ako rit , ale mam chut na nieco ine .
ked som kupil e92 , po case som siel skusit a5 . jedno skvele auto , tiche , pohodlne , interier S line uzasne sedacky , paradny volant , krasna navigacia , vsetko premakane .. ale to je vsetko , obycajna audina . i ked tieto modely maju uz ovela lepsie jazdne vlastnosti , kedze motor posunuli viac na stred , dost sa zlepsilo , nie su tak nedotacave. ale nic viac ..
ked som si sadol potom spat do kupe , interier bol taky skromny , bolo to take smutne a to nemam hocaky interier. ale ked som sa pohol , zatocil , pridal a zabrzdil , krical som od radosti .
co sa tyka MB - mame v rodine staru S classe 320cdi , je to 2001 pred faceom. jedno skvele auto , aj po tych rokoch je to najlepsie , co sme mali. je troska hlucnejsie , ale pohoda . jazdne vlastnosti od neho ale necakaj .. no taketo auto si predsa nekupuje mlady kokot , ktory sa chce vysantit. to co ma ponuknu to auto ponukne . a aj po tych rokoch sme ho napokon nevymenili za spominanu ls600h
co sa tyka off road , v rodine mame gl420cdi . mal by to byt off road , ale to ani zdaleka nie je . aj napriek uzavierkam a ostatnym kokotinam je to len suv . uz iba ochrana podvozku o tom svedci. ak si ho ale porovnas s x5 , tak je to priepastny rozdiel.. ak si x5 a GL porovnam napriklad z LandCruisierom/FJ cruisierom (tiez v rodine) , tak x5 a gl je len taka hracka pre panicky do mesta , popr iba po cestach , so SUV a toboz nie OFF ROAD to nema nic spolocne .
na druhej strane - 2 tyzdne som jazdil nove Ccko 320Cdi T model , AMG paket vratane podvozku.
tuhe auto , znizene , tuhe servo, perfektne tvrde sedacky. citil som sa , akoby som sedel v bmw. startol som , a po 50km zahrievania a zoznamenia s autom som mu dupol. a coze ? auto ide jak kokot , slapnes na brzdu - brzdi jak kokot , zatocis , drzi , pridas , sedi. sedacky ta drzia , volant ide tuho.. toto by som nikdy na MB C classe nepovedal ani nahodou .
co z toho vyplyva ? klabosit tu za internetom a pisat co ste citali , poculi videli na videu nema absolutne cenu , pokial ste to sami neskusili , tak ako tu niekto pisal ohladom q7 - ved to je jedna velryba , ktora nesedi , nejde , kyva sa , nebrzdi , netoci - porovnat to s x5 , ktora ma motor vyssie o 10cm ako e60 nema zmysel. a takisto si x5 nekupi niekto , kto nechce aby ho triaslo na kazdej jame , vytlku ...
dobru noc .