... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
chembos
Auto: 530d&320i
Kraj: Trenčiansky

Re: Ktorá značka je podľa Vás pre BMW najväčšia konkurencia?

Nedeľa, 10. Mája 2009, 11:06

neviem, ja sa len pytam, len samizda ze mam v technicaku napisane koncern ford :-k , musim to pozret ked bude auto doma
>BMW g31 30xD
>BMW f10 530xd ex
>BMW e70 X5 30d ex
>BMW e92 330xd ex
>BMW e60 525xd ex
>BMW e39 535i ex
>BMW e36 320i QP ex
>Jeep Cherokee 2,5TD Limited ex
>BMW e39 525 TDS ex

Peter92
Auto: BMW E92 -330 xd
Kraj: Bratislavský

Nedeľa, 10. Mája 2009, 11:09

chembos napísal:
neviem, ja sa len pytam, len samizda ze mam v technicaku napisane koncern ford :-k , musim to pozret ked bude auto doma

nie nie BMW je samotne a vlastni MINI a Rolls-Royce. Minule som videl taky obrazok kde boli vsetky svetove koncerny a kotre automobilky vlastnia. Ked neratame cinu tak ich je nejakych 5-6(najvacsie su VW a GM). BMW je samostatne
"All BMWs are driven by people who are psychologically unfit to drive anything more powerful than an electric razor" "I would change that to Audi's now" Jeremy Clarkson

nrtm
Auto: firemne
Kraj: Nitriansky

Nedeľa, 10. Mája 2009, 19:34

No ja nedam dopustit na Mazdu 626, ktoru som mal pred BMW, ale po strete s Audi A6 / ktora skoncila na srot, a Mazda odisla po svojich :D / a po tvrdohlavosti mojej milovanej polovicky mam BMW. Ale s Mazdou som bol vynimocne spokojny. A pre toto Audi nemusim.

Dogg88
Auto: n/a
Kraj: Žilinský

Nedeľa, 10. Mája 2009, 20:30

nrtm napísal:
No ja nedam dopustit na Mazdu 626, ktoru som mal pred BMW, ale po strete s Audi A6 / ktora skoncila na srot, a Mazda odisla po svojich :D / a po tvrdohlavosti mojej milovanej polovicky mam BMW. Ale s Mazdou som bol vynimocne spokojny. A pre toto Audi nemusim.

Toto nie je celkom objektivne hodnotenie. Nevies v akom stave to Audi bolo ked skoncilo na srot...ak uz bolo pred tym nejak tazko havarovane tak jeho druha (alebo neviem kolka) nehoda dopadla hrozne tomu verim a tvoja mazda ak mala tuto nehodu prvu tak bola na tom lepsie to je pochopitelne. Musel by si oproti sebe celne postavit 2 bezchybne auta a potom posudit ktore ako dopadlo :wink:
Klub tvoria ľudia, nie autá...

Joey
Auto: BMW 320d E90 2006
Kraj: Trnavský

Nedeľa, 10. Mája 2009, 20:55

Otec má Ford Mondeo r.v.:2002, a sme s tým spokojný. Podla mňa je jedna z áut, ktorú nikdo nevšímá a je lepšia ako VW Passat, Audi A4, Skoda Octavia alebo Superb, ale na moju E46 nemá. Ale motor 2.0TDDI je super!! Skoro to má lepsí ťah ako moja 318d. Ale v zákrutách nemá šancu :D :D
NOW: BMW320d E90
EX: BMW318d E46 M47N

Duffy

Nedeľa, 10. Mája 2009, 21:25

Joey napísal:
Otec má Ford Mondeo r.v.:2002, a sme s tým spokojný. Podla mňa je jedna z áut, ktorú nikdo nevšímá a je lepšia ako VW Passat, Audi A4, Skoda Octavia alebo Superb, ale na moju E46 nemá. Ale motor 2.0TDDI je super!! Skoro to má lepsí ťah ako moja 318d. Ale v zákrutách nemá šancu :D :D

lovencyn neni tvoj velky kamarat .. j/k

lexus ls600h - ked sme boli na predajni , tak predajca bol suverenny jak rit , ako sme sa isli previest a jak sme zacali picovat , bolo mu do placu .. aerohluk , hluk od kolies , dreveny obklad - hracka , tvrde , dost lacno posobiace plasty , nie uplne vymakane spracovanie - dovolim si tvrdit ,ze stara is200 je poctivejsia .. takze stym lexusom by som nejako neskakal ,a inac aj to je asi dovod , preco je ich tak malo.. a myslim ze nova ls600h uz nejaky ten image ma !!!

co sa tyka tychto luxusnych vozidiel , tak 7 er je na tom najlepsie co sa tyka komfortu a jazdnych vlastnosti , a zaujimave na tom je , ze nie takto najnovsia , ale predchadzajuca verzia po facelifte.. je vymakanejsia ako tato nova. genialny voz.

co sa tyka audin- podla mna najkvalitnejsie interieri na trhu aut , pocinaje a3/a4 az po s8 a to je podla mna dost dolezite, lebo nie kazdy pzoera na jazdne vlastnosti .. niekedy ani ja nie , ked som zdrety jak kobyla po celom dni , a treba mi ist 500km , nemam zrovna chut sadnut do tvrdeho kupe na 19" ktore sedi ako rit , ale mam chut na nieco ine .

ked som kupil e92 , po case som siel skusit a5 . jedno skvele auto , tiche , pohodlne , interier S line uzasne sedacky , paradny volant , krasna navigacia , vsetko premakane .. ale to je vsetko , obycajna audina . i ked tieto modely maju uz ovela lepsie jazdne vlastnosti , kedze motor posunuli viac na stred , dost sa zlepsilo , nie su tak nedotacave. ale nic viac ..
ked som si sadol potom spat do kupe , interier bol taky skromny , bolo to take smutne a to nemam hocaky interier. ale ked som sa pohol , zatocil , pridal a zabrzdil , krical som od radosti .

co sa tyka MB - mame v rodine staru S classe 320cdi , je to 2001 pred faceom. jedno skvele auto , aj po tych rokoch je to najlepsie , co sme mali. je troska hlucnejsie , ale pohoda . jazdne vlastnosti od neho ale necakaj .. no taketo auto si predsa nekupuje mlady kokot , ktory sa chce vysantit. to co ma ponuknu to auto ponukne . a aj po tych rokoch sme ho napokon nevymenili za spominanu ls600h
co sa tyka off road , v rodine mame gl420cdi . mal by to byt off road , ale to ani zdaleka nie je . aj napriek uzavierkam a ostatnym kokotinam je to len suv . uz iba ochrana podvozku o tom svedci. ak si ho ale porovnas s x5 , tak je to priepastny rozdiel.. ak si x5 a GL porovnam napriklad z LandCruisierom/FJ cruisierom (tiez v rodine) , tak x5 a gl je len taka hracka pre panicky do mesta , popr iba po cestach , so SUV a toboz nie OFF ROAD to nema nic spolocne .

na druhej strane - 2 tyzdne som jazdil nove Ccko 320Cdi T model , AMG paket vratane podvozku.
tuhe auto , znizene , tuhe servo, perfektne tvrde sedacky. citil som sa , akoby som sedel v bmw. startol som , a po 50km zahrievania a zoznamenia s autom som mu dupol. a coze ? auto ide jak kokot , slapnes na brzdu - brzdi jak kokot , zatocis , drzi , pridas , sedi. sedacky ta drzia , volant ide tuho.. toto by som nikdy na MB C classe nepovedal ani nahodou .

co z toho vyplyva ? klabosit tu za internetom a pisat co ste citali , poculi videli na videu nema absolutne cenu , pokial ste to sami neskusili , tak ako tu niekto pisal ohladom q7 - ved to je jedna velryba , ktora nesedi , nejde , kyva sa , nebrzdi , netoci - porovnat to s x5 , ktora ma motor vyssie o 10cm ako e60 nema zmysel. a takisto si x5 nekupi niekto , kto nechce aby ho triaslo na kazdej jame , vytlku ...

dobru noc .

stjr
Auto: Otec ma Feliciu
Kraj: Zahraničie

Pondelok, 11. Mája 2009, 15:35

Urazil si mi auto a asi uz s Tebou neprehovorim... ;-)

...najhorsie je, ze mas pravdu... :D

PS - nejak si zabil thread, nikto uz nechce prispiet a bolo to take zaujimave citanie...
Obrázok

chembos

Pondelok, 11. Mája 2009, 19:45

ked si porovnam pohodlie mojho subaru legaci wagon a tds-ka tak lepsie sa mi sedi predsa len v kozi, a aj jazda je pohodlnejsia
ale jednoznacne lepsie vlastnosti na ceste, cit v riadeni, chod motora, trakcia, je lepsia v subaru, a to je o 3 rocky starsie, keby malo subaru kozu a klimu tak v e39 asi nejazdim(nie ze by som vnej nejak casto jazdil :lol: ) a mesti sa mi do neho aj bajk :lol: 8)
>BMW g31 30xD
>BMW f10 530xd ex
>BMW e70 X5 30d ex
>BMW e92 330xd ex
>BMW e60 525xd ex
>BMW e39 535i ex
>BMW e36 320i QP ex
>BMW e39 525 TDS ex

Mr.S
Kraj: Košický

Pondelok, 11. Mája 2009, 20:10

chembos napísal:
ked uz VW group, tak nepatri nahodou bmw do koncernu FORD??

](*,) ](*,) ](*,)
ex E46 316ti M-paket
ex E46 325ci M-paket
ex E46 M3 Competition
ex E46 M3 Coupe
ex E46 M3 Convertible
ex E92 330xd A-Paket
ex E91 335d M-paket
ex E90 M3
ex E92 M3 Competition
ex E92 M3 DCT AM
+ dalsich 500 koni

chembos

Pondelok, 11. Mája 2009, 20:17

nech uz je doma bmw, ja tam take nieco mam :mrgreen: :shock: :-k :-k
>BMW g31 30xD
>BMW f10 530xd ex
>BMW e70 X5 30d ex
>BMW e92 330xd ex
>BMW e60 525xd ex
>BMW e39 535i ex
>BMW e36 320i QP ex
>BMW e39 525 TDS ex

jan 320d
Auto: bmw 320d
Kraj: Banskobystrický

Utorok, 19. Mája 2009, 18:21

:-k

Roman850Alpina

Štvrtok, 21. Mája 2009, 11:08

Zetor
Človek ktorý za svojím autom pojde až za brány pekiel pretože jeho duša ovládla moju mysel.

darty
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 21. Mája 2009, 11:15

Roman850Alpina napísal:
Zetor

jede do hor, vorat brambor...
Ja neviem...

K2
Auto: e36 328iA coupe
Kraj: Košický

Štvrtok, 21. Mája 2009, 13:20

Mne sa osobne pacia vsetky modeli BMW. Novej trojke som nevedel prist na chut ale to sa zmenilo :D Vyzorovo podla mna nema konkurenciu. Ale chcel by som trochu porovnavat.

Neviem ci toto je dobre porovnanie no nova trojka 320d a VW Passat 2.0TDI. Mozno sa teraz dvom chalanom z Kosic pripomeniem(ak tu chodia na forum). Mal som jednu vacsiu a jednu mensiu nahanacku po KE, ja Passat a chlapcisko 320d. Teraz neviem bud on sa ucil soferovat alebo nestihal neviem ale nemal sancu rovinky ani zakruty. Uz som mal moznost aj sediet v tomto modeli, velmi sa mi zapacil ale poviem rovno cena, vykon, komfort urcite Passat. Teraz neviem ci porovnavat Passat a patkovu radu :-k

Q7,X5, Porsche Cayanne Turbo- 1.Q7- Velakrat som siel na tomto aute, je to fakt zbytocne velka krava, vnutorny priestor nieje az taky velky nato, ze to je hovado auto. 2.X5- Viezol som sa parkrat, aj kludne aj tak, ze chlapik hral machra ako mu to ide. Velmi milo prekvapeny je to styl, sila, komfort proste uzasne auto. 3.Porsche Cayanne Turbo- A urcite vitaz. Aj ked iba raz som sedel a raz soferoval. Ten pocit ako slapenete na plynovy pedal a v okamihu je tam 140km/h a chcete to potiahnut do maximalky a potom taky skurveny pocit jak vas niekto bije po hlave, ze spomal spomal! :mrgreen:(Foter) :P Tazko by som sa rozhodoval, ktore auto si vybrat ](*,)

Vlajkove lode znaciek VW, AUDI, BMW, MERCEDES

1. BMW radu 7 neviem, zatial som v nich len sedel nic viac. A uplne novu som len zatial videl.
2. AUDI A8/S8. A8 je vyslovene tazky luxux, 6.0l W12 urcite zerie aj deti po ceste. S8 tak toto uz je ine delo. Je to trochu tvrde na nase cesty ale tazko sportova limuzina. Vsetky dokonale predstavy sa skrivaju urcite v tomto aute. Hocikto by si sadol do tohto auta urcite by zvlhol. Da sa o tom rozpravat story.
3.VW Phaeton- o tomto aute sa vravi, ze mu jednoznacne chybaju styri kruhy a bolo by vo svojej triede jedno z najpredavanejsich. Husty luxus, taky zaujimavy. Stale som mal pocit, ze sedim v kokpite nejakej luxusnej jachty :D hehe. Ale vsetko to ma co to ma mat. Len na VW je to moc drahy spas a kazdy voli radsej nieco ine.
4.MERCEDES S- tiez iba raz som sedel. W12 motor, no neskutocne sialeny zvuk, komfort je niekde v nebi u MB.

Ale co chcem na margo povedat je , ze nova sedmicka sa mi dizajnovo ovela viac paci ako vsetky ostatne vlajkove lode.
Jazda v BMW je lepšia ako sex:)

Nesnívam svoj život, žijem svoj sen!!!

Nie som povinný byť taký, aký by som podľa ostatných mal byť.Je to ich omyl, nie moje zlyhanie.(R.P. Feynman)

jankode
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 21. Mája 2009, 20:36

Podľa môjho názoru je konkurencia u Audi. Ak niekto porovnáva napr. 3ku /E46/ porovnáva ju s A4kou. Tieto 2 značky reálne bojujú o zákazníka a v konečnom dôsledku je to vec vkusu čo sa komu páči. kolega si kúpil A4ku ale pozeral po E46tke. Len sa bál zadného náhonu na zimu - nap. aj toto je pre niekoho banalita a pre niekoho alfa a omega. Už ked porovnám napr. BMW a MErcedes už tam nevidím tú veľkú súťaživosť medzi týmito dvomi značkami, tak preto si myslím že v Audi je asi najväčšia konkurencia. To vsjo - takto to vidím ja :smile:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 215 neregistrovaných