... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
Štiky napísal:nemate niekto nahodou cestu cez ruzinov? nemam ani sajn jakym busom sa tam dostat![]()
najlepsie by bolo keby ma niekto kto ma cestu okolo nalozil
Alinko napísal:a KTORA TO JE PIZZERKA pizza mizza??? alebo ta za shellkou???
Alinko napísal:a KTORA TO JE PIZZERKA pizza mizza??? alebo ta za shellkou???
Pežot napísal:Lenže on zásadne prvé príspevky nečíta
Alinko napísal:
Nahodou som si ho precital:D![]()
Štiky napísal:hmm, vizera to tak ze ostavam doma... mame nic co sa tyka bmw nevysvetlis... este ked sa to tyka auta, najust nedovoli... ze ju to nezajima atd... a to je pri hocicom co sa tyka auta, ci uz drifty, dieli, gumy alebo pizza... ked sa jedna o auto, tak co kolvek dokaze ztazit, alebo uplne zablokovat, urobi... mater je uz raz taka, najradsej by mi to auto nejak zobrala alebo zakazala, ale to zial nemoze.
nema rada nic co nejak hocijak suvisi z autom alebo z driftom... neviem to iste, ale pripada mi to ze mi zavidi to ze si zijem svoj sen [a to vdaka otcovi] a najradsej by tomu hocijak zabranila, ale to moze len cez pracovne dni... cez vykendy som cisto a len z otcom![]()
takze sry chalani, 30teho sa vidime na babe
luciq napísal:
vies co zlatko? ja ju aj chapem ... ja ked budem mat dieta, tak tiez mi to bude prosti srsti, a nebude to o zavisti ale o strachu o jeho bezpecnost ... vies mamy su raz take .. mal by si byt zato vdacny a mal by si ju zato lubit este viac a snazit sa ju mozno aj pochopit a nie sa na nu za to hnevat ..