ja som jazdil na dvoch 100 a jedni papiere,potom 120 3krat jedni papire,peugeot 405ix 4x4 a teras na e46xd touring.ked mi jedna skodovka zhnila,kupila sa dalsia bez pp cisla sa prevarily,stk sa urobilo a frcal som dva roky.take trapenie to bolo.peugeot frcal dobre len som podnim viac lezal ako sa vozil.
1. Škoda 105 s prerobená na 120 LS 2. Renaul 21 nevada 1,7i 3. Škoda favorit 1,3LXi monomotronik 4. WV Caravelle 2,5 TDi 5. Renaul nevada 2,1 D 6. Iveco eurocargo 7. BMW 325 TD a teraz Škoda Superb 2,8i a ešte stále Iveco
jazdil som na dedkovom Wartburgu, dokonca az dvoch jeden mal radenie pri volante druchy na zemi, a obidva hrabali na jednotke aj na dvojke (na cistom asfalte bez kamienkov) to je na litrovy motor co povedat a potom na otcovej Foobii, no a potom uz mam to svoje :) jedine v com bola foobia lepsia, su podla mna jednoznacne brzdy to brzdilo 3x lepsie ako E46tka, v lete chystam nove tak som zvedavy co to spravi
noo tak jasom mal pred bawom JAWA 20 s upravou na 21 este stale snim jazdím 3,5 besních koní potom som potrapil otcovu Opel Astru 1,6 i a konecne som zohnal moje prve bawo
zdravim ja som mal Fabiu ta zrala ako Zil potom Vektru ta zrala ale skaza a potom P 406 a teraz mam E36 325td a som spokojny a uplne moje prve bolo tiez Bawo E34 524td na tom som sa ojebal a zanevrel som a teraz som sa zas vratil k tejto znacke a nebanujem su to krasavce nie?
Moje prvé auto bola Honda Civic 5G, mal som ju 6 rokov Bol to môj miláčik... Druhý bol VW Passat B5, rozrástla sa rodinka, tak sme potrebovali niečo väčšie No a teraz BMW 530d e39 Asi starnem
*Never drive faster than your guardian angel can fly.*