... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
Mireck
Auto: E32 735i, E21 320,
Kraj: Košický

Re: e36 kolisanie otacok...

Štvrtok, 7. Mája 2009, 06:04

Hrasko napísal:
No zbytocne som sa vytesoval 5 dni z pohodovej jazdy...ked vcera mi to zase zacalo blbnut...kaslem na vsetky diagnostiky a vymenim rovno tu lambdu...nemam uz na to nervy....

Odpoj ju nic nepokazis a vyskusaj ak je vadna tak hned budes vydiet rozdiel. Ale typujem aj ja na lambdu. Normalne rozpoj steker pri vypnutom motore potom nastartuj a behaj ak bude dobre tak objednas novu.
E32 - 735i Alpinweiss
E21 - 320 Čečečervena
EX - E30 - 318i

Romanchelli
Auto: BMW 318i E36 M40
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 11. Mája 2009, 21:48

Hrasko napísal:
No,vcera som bo na diagnostike...zaplatil som 20 eur a zistili mi asi tolko ze mi nesvieti kontrolka zavad a ze je chybny alternator...a to zevraj tiez moze sposobovat tieto problemy lebo riadaiaca jednotka ide len na tzv.setriaci rezim...vtip je v tom ze ked som siel do servisu mi to vobec neblblo ale akonahle som siel odtial hned mi to zblblo-otocil som sa ze idem spät a zase to slo normalne takto sa mi to zopakovalo asi este dvakrat az som dostaal nervy a auto som ledva dostal domov....treba teda podla nich vymenit alternator ako prve alebo ho dat opravit...

Nazdar, len tak ma napadlo sa spytat, kde si bol na diagnostike? Inak, ja mam tiez tento problem, nakoniec som aj tu lambdu vymenil, lebo tiez som nemal na to nervy a teraz cakam, kedy sa mi uvolni trochu casu, aby som to hodil na diagnostiku. Ale minule som takto kecal s odbornikmi, samozrejme nemal som svoje auto po ruke, ale dozvedel som sa, ze to kludne moze sposobovat aj taka hlupost ako je palivovy, ci dokonca vzduchovy filter, opuchnute palivove hadicky, popripade zanesene necistotou. Takze ja osobne cakam na tu diagnostiku a idem sa pustit do roboty. Ale daj vediet, keby si na nieco prisiel? Ja sa urcite pochvalim, ak by som to konecne odstranil...

Hrasko
Autor témy
Auto: Bmw e36 318i

Utorok, 12. Mája 2009, 15:45

Bol som v jednom servise v Devinskej Novej Vsi...cez znameho...ako boli v pohode len nic nezistili :( no vzduchovy filter to v mojom pripade nebude lebo mam vymenene komplet cele sanie...myslim ze to bude fakt ta lambda...len teraz vobec nemam cas na to ani mrknut:(
Bmw e36 318i
Peugeot 306 2.0i cabrio
Fiat 126p :) -ex
Obrázok

Romanchelli
Auto: BMW 318i E36 M40

Piatok, 15. Mája 2009, 07:49

Takze chlapci u mna bol problem na pastorku rozdelovaca(ten palcek, co sa tam kruti a rozdeluje iskry na sviecky), ktory trebalo ocistit a zrejme ho asi casom aj vymenim s polu s uhlikmi. No a este som vymenil sviecky, jedna bola dokonca az mokra a slape to fajnovo. Ked parkujem, tak si stale zvykne cuknut, ale to je normalne, ako som sa dozvedel, tento problem maju aj nove vw a audi, ze ked sa vytoci pri parkovani volant do maxima, tak servo nestiha a potom nestiha ani motor a zacne cukat na volnobehu, ale inak po tej mensej udrzbe pastorka a sviecok je aj toto o dost miernejsie. Podakovanie si zasluzi Alfi666, ktory ma zoznamil so Semtexom. Ale hlavna vdaka patri prave Semtexovi za diagnostiku a analyzu problemu, vrelo odporucam navstivit jeho servis.

Hrasko
Autor témy
Auto: Bmw e36 318i

Piatok, 15. Mája 2009, 15:37

Semtex ma kde servis? ...v Blave?...hod mi na nho kontakt ak mozes... diki :)
Bmw e36 318i
Peugeot 306 2.0i cabrio
Fiat 126p :) -ex
Obrázok

semtex

Piatok, 15. Mája 2009, 16:06

galvaniho 16, areal druna, alebo crrn mi na 0905 425 817
Na keru picu si seci jebete tie prijebane fotky cez celu stranu do podpisov...jebat take forum, kde musim preskorlovat celu stranu kvoli trom prispevkom!!!!pojebte sa!!!

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Google [Bot] a 3 neregistrovaní