... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
pepino

Re: chlapci pomoc : dacia versus sandero

Pondelok, 11. Mája 2009, 20:51

GOOSE napísal:
Inak moj dedo mal lanos ale v cervenej farbe - viš ako ten závoďák a to s tym dával dole kazdyho cyklistu ale fakt ze kazdeho!
...a potom ho predbehla korytnacka, frnk a bola prec
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
E39 530iA titansilber 170 kW
E90 LCI 320xd 130 kW
G30 530xd 195kW
F56 Mini Cooper S

dasto
Auto: E39 523iAt (sporak)
Kraj: Bratislavský

Utorok, 12. Mája 2009, 18:12

ani som mtu diskusiu nedocital, nechapem postoj ludi prispievajucich, ked si kupi daciu sandero je to cisto iba jeho vec,
ked bude robit nejake upravy je to zasa jeho vec, ci ide o cip, alebo len nejake samolepky, on si to upravil a ma z toho radost,
preco sa kazdy snazi mu silou mocou nanutit svoju pravdu? pytal sa len na nazor a netahal to sandero do nebeskych vysin
ako najlepsie auto sveta, namiesto toho sa tam nedockal jedinej pozitivnej odpovede, same negativa, kto je na to zvedavy?
radosť - jazda - bmw :.... vieme o čom ten slogan je

jetzt?
ex E39 523iA touring (sporak LPG)
ex E36 coupe 320i

Pežot

Utorok, 12. Mája 2009, 18:20

Ak to písal rozumný človek tak si myslím, že si robí srandu a ak to myslí vážne, ach jaj, kam ten svet speje :lol: :lol: :lol:

Martin46
Auto: BMW 130i +Quaife
Kraj: Banskobystrický

Utorok, 12. Mája 2009, 18:30

tak podla mna ak je rozumny a auta nie su jeho zalubou, je v poriadku ak si kupil Daciu...

ALE NECH SA TERAZ NEHRA NA NEJAKEHO TUNERA, LEBO TUNOVANE HOVNO BUDE STALE HOVNO...... ked chce auto z ktoreho ma mat radost a upravuje si ho tak spravil riadnu blbost, a ine slovo ako debil ma nenapada... za tym si stojim

Palino
Auto: BMW E46 318d
Kraj: Nitriansky

Streda, 13. Mája 2009, 11:16

dasto napísal:
ani som mtu diskusiu nedocital, nechapem postoj ludi prispievajucich, ked si kupi daciu sandero je to cisto iba jeho vec,
ked bude robit nejake upravy je to zasa jeho vec, ci ide o cip, alebo len nejake samolepky, on si to upravil a ma z toho radost,
preco sa kazdy snazi mu silou mocou nanutit svoju pravdu? pytal sa len na nazor a netahal to sandero do nebeskych vysin
ako najlepsie auto sveta, namiesto toho sa tam nedockal jedinej pozitivnej odpovede, same negativa, kto je na to zvedavy?

to mas pravdu...je to jeho vec...ale tu sa skor riesilo to ze on porovnal BMW a daciu....podla mna sa to neda....ja tiez nedam dopustit na moj stary citreon bx 1.7td ...bola to raketa...mala eletricke okna aj vzadu co nema moj bavorak :D ...ale urcite by som nepovedal ze bolo lepsie ako BMW aj ked mam na neho dobre spomienky....BMW je proste super a ine auto by som uz nekupil....jazdil som aj na mercedesi...krasne vozenie...paradne auta...ale zase len nemec a od BMW to nema daleko..ale bmw ma viac takeho sportoveho ducha.....moj osobny nazor ...ak by mal niekto bmw tak by ho urcite nemenil za daciu ( mozno iba koli rodine a jazde na spotrebu a bla bla ale urcite nie kvoli tomu ze si bude tunovat daciu)
:bmwball: :bmwball: :bmwball:
BMW Diesel Power
:bmwball: :bmwball: :bmwball:

2bad
Auto: BMW 530d e39
Kraj: Nitriansky

Pondelok, 18. Mája 2009, 21:17

jj
jedna vec je kupit si daciu. pokial chces nosit nakup z tesca domov, tak ideal!
tuningovat daciu.... :-k hm.... no vazne ine slovo ako debil ma nenapada.... aj keď... ale nie.. to na slusne forum nepatri :-D
pokial sa chce clovek vozit, tak si kupi nieco co sa aspon podoba na auto ;)
Felicia "novy xicht" 1.3MPi 50kw ex
BMW e36 M52 320i 110kw ex
BMW e39 M57 530dA 142kw - aktual

Obrázok

http://www.youtube.com/watch?v=dZTTn2gq ... re=related

anetka77
Auto: 135i
Kraj: Zahraničie

Pondelok, 18. Mája 2009, 21:42

inac teraz bez srandy poznam asi 2 logany co by otvorili oci tak polke fora vsetko seriove do motora 2.8 by bolo spapane zaziva:D fakt bez srandy a prisaham nepil som :D

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 213 neregistrovaných