... všetko o BMW ...
renekovac71 napísal:no som tu znova.mam strach ze mi nieco odchadza.za jazdy pocujem silny rachot,(nieco ako bi na sucho,bez oleja) trelo narazalo o seba..z prva som myslel ze je to rucna brzda,lebo ta nefunguje,a zvuk je pocut akoby prichadzal zo zadu z lavej strany,teda som myslel odchadza diferak alebo nieco v nom,alebo nie je uz olej..ale som si vsimol ze ked radim rychlost a stlacim spojku tak rachot prestane (ze bi chybal olej v prevodovke?) alebo je to nieco vaznejsie?kto s tym poradi...dalsii problem mam s centralom posledne mi odisla poistka pod sedadlom zadnym od centralu,odvtedy mi zamika az na druhy krat,zamknem a on hned odomkne az na druhy krat zostane zamknute,ako sa da toto odstranit?a panorama okno stresn e len cuka hore dole ale neotvory sa,reset nefunguje.
renekovac71 napísal:no tak to zamokanie som vyriesil..postup- odomknut auto,vybrat poistku centralu,pozatvarat vsetky dvere vratane kufra (pozamikat)vsetko znova odomknut,zalozit poistku naspet.zavriet vsetky dvere.kluc v dverach vodica otocit na doraz a drzat tak 15 sekund.zamika mi uz na prvy raz a koliky neviskakuju naspet..s tym lomozenim to tiez riesim,,nakolko sa mi zazrala hrdza do vsetkych dvery a na mojom kufry sa uz rozbilo tiez par oplov,tak sa nejdem jedovat s nejakov suciastkov ale samoprvo zozeniem nejaku 525i s nefunkcnym motorom,a motor nakolko je este velmy dobre na tom dostane novy kabat.