... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
bavorak_m6 napísal:nevozil som sa v 328 cabrio...vozil som sa v 328i ale hardtop....o to ide....ak sa nemylim tak sa E36 vyrabala ako cabriolet iba s platenou strechou....
no som si isty ze podla toho ako to tahalo to nemalo tych 190 koni...mam bavo co ma 170 i ked je to E46 ale to neni sanca aby hento malo len o 20 koni viac i ked zas je to o mozno 250 kilo lahsie....malo to kridlo od schnitzera tak mozno aj v motore sa trosku posparali
TomNR: diki za aspon nejake info....ja som ani hento nevyguglil
TomNR napísal:tak este som nesiel v roznych variaciach, ale M50 je (vraj a to majitelia mozu potvrdit/vyvratit urcite) zivsia ako M52...
R0nnIe napísal:To IC je asi ze ma Intercooler:D:D
bavorak_m6 napísal:nevozil som sa v 328 cabrio...vozil som sa v 328i ale hardtop....o to ide....ak sa nemylim tak sa E36 vyrabala ako cabriolet iba s platenou strechou....
no som si isty ze podla toho ako to tahalo to nemalo tych 190 koni...mam bavo co ma 170 i ked je to E46 ale to neni sanca aby hento malo len o 20 koni viac i ked zas je to o mozno 250 kilo lahsie....malo to kridlo od schnitzera tak mozno aj v motore sa trosku posparali
TomNR: diki za aspon nejake info....ja som ani hento nevyguglil
edit: toto uz neni Alpina a je to hardtop ...takto nejako to vyzeralo
http://i46.photobucket.com/albums/f103/ ... 1241699994
Kraken napísal:
ježišimáriajozef šak ten hardtop sa len založí na cabrio miesto plátenej strechy aby sa s tým mohlo behať napr. v zime a človek sa nemusí báť že sa mu doserie strecha, hardtopy existujú na hociaké cabria.
Kraken napísal:
ježišimáriajozef šak ten hardtop sa len založí na cabrio miesto plátenej strechy aby sa s tým mohlo behať napr. v zime a človek sa nemusí báť že sa mu doserie strecha, hardtopy existujú na hociaké cabria.
bavorak_m6 napísal:no dobre ....to som uz len blbec ze som sa opytal ked som nevedel...tak sorry no...
Mireck napísal:
Ja myslím že je to v pohode nato je fórum len si netreba robiť nadeje že HARDTOP je niečo čo pridáva kobylky pod kapotou