... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

reklamne predmety bmwklub.sk

TomkoLM
Autor témy
Auto: BMW525TDS
Kraj: Žilinský

Problem v studenom stave

Utorok, 5. Mája 2009, 17:39

chcem sa opytat ci niekto nema skusenost s tymto. rano nastartujem motor ide nepravidelne ,,bafka,, nema tah dymy ako svina zohreje sa, po 5km cca dakedy aj viac zacne poriadne tahat dym prestane a ide ako vino ale ked nejde zere a dymy
vymenil som nove cerpadlo vstreky vycistil som nasavanie sacie cidla okolo a nic po mohlo to na cas ,,1 den,, uz stracam nervy diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik ](*,) je to e 34 525TDS 92 r.v.

Užívateľov profilový obrázok
Dogg88
Auto: n/a

Re: Problem v studenom stave

Utorok, 5. Mája 2009, 18:46

naco si vytvaral druhu temu? a admin by to mohol zmazat :wink:

:arrow: viewtopic.php?f=4&t=16969
Klub tvoria ľudia, nie autá...

Užívateľov profilový obrázok
xtreme
Auto: felda, stilo

Utorok, 5. Mája 2009, 20:57

TomkoLM napísal:
chcem sa opytat ci niekto nema skusenost s tymto. rano nastartujem motor ide nepravidelne ,,bafka,, nema tah dymy ako svina zohreje sa, po 5km cca dakedy aj viac zacne poriadne tahat dym prestane a ide ako vino ale ked nejde zere a dymy
vymenil som nove cerpadlo vstreky vycistil som nasavanie sacie cidla okolo a nic po mohlo to na cas ,,1 den,, uz stracam nervy diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik ](*,) je to e 34 525TDS 92 r.v.

no do pc.. nemas ty moje auto? presne s tymto som sa trapil skoro rok.. ale u mna to pomohlo vymena cerpadla.. sice ked tak nad tym rozmyslam ani to nie, pretoze mi tam dali mechanicke, co bola uplna sprostost, a elektronicke co som tam uz ja potom daval robit mi nikto nevedel nastavit tak aby to slo ako ma.. nakoniec som to riesil vymenou celeho motora.. presne kvoli tomuto problemu..
a takto zacalo ti to robit len teraz alebo uz od zaciatku? pretoze nepravidelny tah mi to malo pri :
- zlej riadiacej tryske
- inej rj.. ked som dal tu co tam ma ist bolo po probleme..
ale to nedymilo.. :-k to presne co pises som mal ja na td-cku.. som zvedavy ci to nejak vyriesis.. #-o
.

TomkoLM
Autor témy
Auto: BMW525TDS

Streda, 6. Mája 2009, 13:17

robi mi to od zaciatku nenormalne ma to zere lebo spotreba je strasne vysoka nejakych 12-13L nemam sajnu v com to ku..va je este skusim ist na PC ak by nieco zistili aj ked si myslim ze to bude skoda penazi ja mam tiez druhy motor ale je to td 85kw takze tam by bolo asi viac roboty ako s tymto myslim riadiacka cerpadlo a trysky vsetko by som musel prehadzat keby auto vedelo rozpravat ale takto sa asi budem srat sam ale to je v tom ze uz neviem co cerpadlo fungel nove preto som ho menil trysky novsie filtre vsetky ake to auto ma nove ak to tu nevyriesim poslem ho do PL tam vraveli ze ho spravia ak sa nieco podari dam ti vediet. [-o<

MajcoBMW
Auto: e39 530d 135kw
Kraj: Nitriansky

Streda, 6. Mája 2009, 20:54

odporucam ist na diagnostiku ale k majstrovy ten ty pozre volnobech tlak turba riadiacu jednotku a vsetko ja tu mam jednehoi majstra mne auto dymilo od 3 000 otacok hore a netahalo a mal som pokazenu rj a opravil mi ju a auto ide ako ma takze skus diagnostiku
BMW E34 525 TDS r.v.1995

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní