... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Dogg88 napísal:
A chces M3? alebo 335i? no radsej sa nevyjadrujem...
Peppo napísal:
nemas na nu vek? si na nu moc stary? lebo co som videl vekovy priemer E92 M3 je tak 25 rokov....
M3 convertible by som si v zivote nekupil.. bud chcem cabrio alebo M3... kombinacia tychto dvoch sa mi nepaci...
dodoIPD napísal:
co mu nebodaj zavidis ? :) oh jake prekvapive..
Dogg88 napísal:
Tu nejde o to ci mu zavidim alebo nie...ja 300 konove auto v garazi mam takze nie je o com. Ja som len chcel napisat ze tu uz riesi v roznych topikoch hadam vsetky BMWcka a take veci ako Chip 335i a neskor sa pyta ze ci aj 335i nebude moc silne tak je to dost odveci si myslim. A ked ma uz tolko penazi (podla toho po akych autach pozera) tak by som si kupil E46 330Ci (aj tak vravel ze sa mu E46 paci) a potom by som siel do silnejsich aut...postupne...chapeme sa?
Peter92 napísal:no realne som riesil 335i a M3(E92 a E46)...v tom ze ist na to postupne mas pravdu. skocit zo 184 koni na 420 je dost velky skok a nie som si nim uplne isty aj ked ma kazdy utvrdzuje v tom ze to bude vpoho. ale kolko ludi tu realne jazdi 420konove auto?
dodoIPD napísal:Prosim ta to su blbosti...
Ja som zacal jazdit na 140 konovom aute ako na svojom prvom a nemusel som si preskakat cez nejake podradne skodovky..
Ak si uz jazdil na 330D tak kludne 335i zvladnes... ak nato mas kup si aj Veyron.. ak budes jazdit normalne tak sa nic nestane.. ak sa nevies ovladat a budes tomu dupat samozrejme ze musis to auto najprv ovladnut...
Auto same nepridava plyn , ak vies ako to myslim...
Štiky napísal:ja som siel z bicyklu rovno do M3, mam ju od novembra minuleho roku, a stale zijem... vsetko sa da ovladnum, len musis ten voz dostat do krvi, verim, ze cim bude cas dalej plynut, tak mi bude aj M3 malo