... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
wixter
Autor témy
Auto: BMW E91 318d
Kraj: Bratislavský

e46 / servisna pomoc

Utorok, 28. Apríla 2009, 12:04

zdravim vas, chcel by som sa opytat par veci... takze za
1. co moze sposobovat ked pri dobrzdovani mi trasie volantom? (potreboval by som geomtriu spravit a zevraj aj silentbloky predne, moze to byt tym?)
2. mam 17" elektrony a ked mam nalozeny zadok tak mi sucha po hrboloch lave koleso, tlmice boli menene v auguste, myslite, ze by stacilo menit pruziny?
3. potreboval by som nejake sustruznika co by mi spravil vymedzovacie kruzky do elektronov, v predu neviem ci ich treba, ked idem vobec mi netrasie volantom ale tak trebalo by to preverit a zadne by som potreboval urcite, zatial to mam tak provizorne ale najlepsie by boli tie kruzky.
som z BA, za pripadnu pomoc by som velmi povdacny
-----------------------------------------------

E91 318d LCI
E60 530d - ex
E46 316i - ex

slamec

Re: e46 / servisna pomoc

Utorok, 28. Apríla 2009, 14:28

wixter napísal:
zdravim vas, chcel by som sa opytat par veci... takze za
1. co moze sposobovat ked pri dobrzdovani mi trasie volantom? (potreboval by som geomtriu spravit a zevraj aj silentbloky predne, moze to byt tym?)
2. mam 17" elektrony a ked mam nalozeny zadok tak mi sucha po hrboloch lave koleso, tlmice boli menene v auguste, myslite, ze by stacilo menit pruziny?
3. potreboval by som nejake sustruznika co by mi spravil vymedzovacie kruzky do elektronov, v predu neviem ci ich treba, ked idem vobec mi netrasie volantom ale tak trebalo by to preverit a zadne by som potreboval urcite, zatial to mam tak provizorne ale najlepsie by boli tie kruzky.
som z BA, za pripadnu pomoc by som velmi povdacny

1. pri slabšom brzdení niečo s brzdami - krivé kotúče, zodraté platničky, pridreté prasiatko, ...
- pri silnejšom zas náprava - silenty, čapy - hlavne by to ťahalo do jednej strany

2. máš dobré ET? netrčia ti moc kolesá?
- jedna môže a druhá nie aj kôli niekoľko milimetrovému rozdielu na lemoch

3. pokiaľ zachováš vhodnosť kolies (nie z E39 na E46 alebo podobne) tak ti tie krúžky netreba
- na rôznych modeloch je iná stredová diera

btw: v 3er sekcií 100x riešené :lol:

wixter
Autor témy
Auto: BMW E91 318d
Kraj: Bratislavský

Re: e46 / servisna pomoc

Pondelok, 4. Mája 2009, 09:24

aha diky, a neviete niekto kde v ba by mi mohli spravit na mieru tie vymedzovacie kruzky? chcem to uz mat spravene konecne
-----------------------------------------------

E91 318d LCI
E60 530d - ex
E46 316i - ex

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 30 neregistrovaných