... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
R0nnIe
Autor témy
Auto: 325i e36 coupe
Kraj: Žilinský

E36 Druhy dych

Pondelok, 6. Apríla 2009, 08:04

Zdravim vsetkych. Par krat sa mi stalo ze si len tak idem stabilne na aute bez zrychlovanie , a auto zrazu na sekundu , dostane akoby druhy dych. Uplne prida ako keby som podradil, zatlaci do sedacky, a v momente zas ide normalne. Zaujma ma cim to moze byt. Ten rozdiel vo vykone je vyrazny, ani ked nahle stlacim plyn na podlahu tak to nema taky efekt. Stretol sa uz niekto s tym?

Peppo
Auto: TOYOTA PRIUS
Kraj: Bratislavský

Re: E36 Druhy dych

Pondelok, 6. Apríla 2009, 08:20

nechcem byt zly, ale skor to bude tym ze auto ide vseobecne zle a sem tam chyti svoj normalny vykon, ale ty si zvyknuty uz na ten slaby preto sa ti to zda ako druhy dych ale je to vlastne iba "spomienka" na skutocny vykon auta....

R0nnIe
Autor témy
Auto: 325i e36 coupe
Kraj: Žilinský

Pondelok, 6. Apríla 2009, 08:45

Peppo napísal:
nechcem byt zly, ale skor to bude tym ze auto ide vseobecne zle a sem tam chyti svoj normalny vykon, ale ty si zvyknuty uz na ten slaby preto sa ti to zda ako druhy dych ale je to vlastne iba "spomienka" na skutocny vykon auta....

Inak myslel som aj na to. No ale potom to potrebujem diagnostikovat. Kontrolna tryska to asi nebude, lebo ta by signalizovala chybu na palubovke. A vtedy by siel motor na 60percent, cize ak by svietila kontrolka, bolo by to jasne (Ziarovka urcite nieje zla). Cerpadlo som daval repasovat, no ale neviem co vsetko repasovali, asi len tesnenie vymenili a vycistili (bolo to robene po znamosti, len za tesnenia som platil). Este ze by trysky kvapkali a nie striekali (Toto sa chystam vyskusat u oca v robote, lenze oni maju len konektory na trysky z kamionu. Pokial by mal niekto zbytocnu trubku z matkou na trysku BMW a dal by ju do daru, alebo predal bol by som mu vdacny. Potrebujem urobit redukciu.)

jarox
Kraj: Banskobystrický

Pondelok, 6. Apríla 2009, 13:25

taketo nieco sa stavalo kamartovi na dieselovom mondeu..ale jemu pridavalo hoci kedy, aj na volnobehu, bola to nejaka chyba turba...

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 12 neregistrovaných