Sobota, 21. Marca 2009, 12:03
Tak,moj bmw pribeh je trosku smiesny,trosku smutny...auto som kupoval minuleho roku.Bol som v Presove,pracovne s kamaratom a len tak sme sa zastavili v bazare,kde stalo terajsie moje auto.Povedal som,toto berieme,toto chcem a bola by to tarada,mat taku kravu doma.So srandy sme poziadali predajcu,aby nam ho otvoril,aby som sa mohol posadit,poobcumovat co to vsetko ma a ci sa tam sedi ako v mojom byvalom aute (Hyundai Sonata).Vsetko bolo oks,bolo vecsie,interier sa nedal s japoncom porovnat....atd.Tak sme podakovali,pozreli sa este na cenu a odysli s podakovanim za ochotu domov do Spišskych Vlach.Celou cestov som bol ticho,nevnimal som ani kamarata,co do mna vkuse daco hustil.O tretej po obede,v ten isty den mu volam.Prid po mna na aute,ideme do Presova "ja ho chcem".Cely cas si myslel,ze si robim srandu,neveril tomu,aj ked vedel,ze som dost divoky clovek na taketo veci.Kupil som ho,este vten den sme stihli ist k notarovi a pochodit po PO vsetky papierovacky.A bola moja...nemohol som ani spat :).Parada sa vozit na bmw,povystrajalo sa hluposti,machrovin,koli ktorym som prisiel aj o vodicak.Laska bola odstavena pod plachtou tristvrte roka,kde za ten cas som ju prezul na krasne 17´ky s 235kami gumami,to sa mi mohlo pri japoncovi iba snivat.Zacal som menit repro,auto som komplet vytlmil gumoasvaltom a este aj penou proti rozonanciam.V aute masti komlet hudba znacky ground zero,nerobil som ziadne zasahy do dvery,bo plata.Radsej som sa udrel po vrecku,stal som si za tym,aby vsetko vyzeralo rovnako,len o podstatne viac watov,po case som dokupil zosilovace,ktore krmia vsetky repro v aute.Motor bol zatial neporuseny.No po case som si nasiel priatelku (milujem ta didi),a jej otec robi v rakusku automechanika...prisliel na psa mraz,postupom zacalo auto dimit,stracat vykon.No moj buduci svokor to vzat na svoje triko a pustil sa do auta,strasne zlaty chlap.Dnes je tam podstatne polovica vymenena,uz len hlavne skosty s pojde to....nepodakovali by ste cloveku,ktory vam otvory kufor a hodi do vnutra turbo?A povie,ved chodis s mojou dcerou.Boli by ste vysmiaty jak leco,jak ja v tej chvili.Auto momentalne caka,na vymenu druhej polky motora,toz intercoler,turbo,tesnenia,hydraulicke spanovaky,vodiacu listu,ojnicne loziska....trosku sa potrapime a bude ako nova.Necem ju za kazdu cenu predat,aj ked som mal ix ponuk,povedal som si,ze toto som kupil,a na to budem chodit,dam do neho co chce,ale nevykaslem sa na neho.Toho roku som kupil 18´ky elektrony,ktore su obute na 255kach gumach.Tak dufam,ze to bude stat za to cez leto,na auto sa dava tak tiez nastavitelny podvozok,a vymena zakladnych veci,ktore by mohli odyst v najblizsej dobre,ako silenbloky,brzdove platnicky...tesim sa na leto,vsetko by uz majo fachcit....
-
Prílohy
-
-
-
-
-
-
-
-
Naposledy upravil/-a
bmw777chose v Sobota, 11. Apríla 2009, 19:51, upravené celkom 2 krát.