... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
VLADKY242 napísal:Na normalnom regloskope vidiš výšku a aj do stran a svietivosť
ice.blade napísal::D mi to bude prd platne ked si proste prave svetlo nenastavim... mam tam fakt povylamovane zubky tesne pod tou kvetinkovou skrutkou... dneska som sa snazil vyhadzat cele svetlo von ale ani za pitch som nevedel odsrobovat jednu skrutku... kkz to aby mal clovek 15cm dlhe nastavce na taketo srandyzajtra sa s tym lepsie pohram v dielni... na chodniku sa blbo rozoberaju svetla a este ked behaju okolo ludia a pozeraju ze co ten blb tam zapratal polku chodnika naradim :) last solution kupit nove svetla...
taka otazka skusal niekto davat z coupe svetla so zaoblenou smerovkou na sedan? zevraj vyzeraju rovnako ako zo sedanu... sa mi to mrte paci ked nove tak by som tam chcel nahodit tie...
ice.blade napísal:dnes som mal vytiahnute cele svetla nedali sa mi cele rozobrat koli motorceku na automaticku regulaciu svetiel nevedel som ako to odpojit... aspon som si to rozmrdane svetlo horizontalne nastavil... ale stale to nieje ono to na skodovkach svietia svetla jasnejsieuz na to nemam nervy vymenim ich za new AE aj zadne led nech mam pokoj :-)
ice.blade napísal:dnes som mal vytiahnute cele svetla nedali sa mi cele rozobrat koli motorceku na automaticku regulaciu svetiel nevedel som ako to odpojit... aspon som si to rozmrdane svetlo horizontalne nastavil... ale stale to nieje ono to na skodovkach svietia svetla jasnejsieuz na to nemam nervy vymenim ich za new AE aj zadne led nech mam pokoj :-)
alfi666 napísal:o tie xenonove projektory by som potom mozno mal zaujem.. ja by som si prerobil moje halogeny
zhmp napísal:Da sa to rozobrat,len tie šroby na motorčeky su od predu pod parabolou.......z boku na dialkovej parabole je taka čierna krytka z 3omi choromovimi pasikmi, tá je zaistená zo zadnej strany takymi cudlíkmi zo zadu paraboly, ked dáš tu krytku dole, tak pod tym je uchytenie paradoly na dakych dvoch klbikoch, v takych dvoch čiernych púzdrach jedna je gulata a je hore a druha je štvorcoveho tvaru a je dole,ked sa ti podari vyhodiť to tak to vyhodíš cele,ale je to trošku tažšie...aby si tam niečo neurval.......tažko sa to píše ako sa to robí,lepšie je raz ukázat ako 100x počut.......:-))))