Prosím Vás o radu, chcel by som si dat na moju E39 Dorobit tempomat poradte či sa to oplati a ak niekto z Vás má starší možete napísať. Ešte jedna otazočka: radšej ho mam kupit novy či stači starši? Dakujem
Neviem či to bude takke jednoduché ako napryklad na E36ku. Pokial viem tak E39ka ma ovladanie tempomatu na volante,takže ti bude treba volant a ktovie čo ešte. Dorobyť môžeš len ovladanie tempomatu u diesla.samotný tempomat je naprogramovaný v RJ ak tam vôbec je
Z volantu, resp. od spájacieho krúžku pod volantom idú 4 (alebo 5 ) káble a jeden z týchto káblov ide aj do DDE (RJ diesel motora), takže minimálne toto zapojiť. Ale či to bude samo od seba fungovať, tj vo hviezdach...
LuCKy
Slovenčina pre BMW palubný počítač/navigáciu v modeloch E38, E39, E46, E53, E83. Jednotky MK3 a MK4. Na výber celkovo tri verzie pre oba typy jednotiek. Viac na našom webewww.elceka.sk/bmw-palubny-pocitac-v-slovencine Denne svietenie, zatial len BMW do 03/2007. - -
Bol som v BMW a tam mi znama povedala že to konzultovala s technikmi z nemecka a vzhladom na to že na tds chyba nejaky diel tak to nepojde škoda aj ja som to chcel.