Klub tvoria ľudia, nie autá... ________________ W140 & S210 & E36 & E36 & E34 & GIII & C5 & 312 ________________ Mám prázdny život a žiadnych kamarátov, preto sedím celý deň na internete, stalkujem ľudí a vnucujem im svoje správne názory. Marián K., Trenčín
Ja musim tiez pochvalit chalanov....perfektne zorganizovane....aj ked som nebol na svojom ale ako pasazier s drakomBMW......sice som cakal ze tam bude taka mensia tlacenica ale mozno ludia po odmerani odchadzali hned domov.Aspon som stretol nejake zname tvare a trosku si pokecal......som rad ze som sa zucastnil tejto akcie a o rok pridem aj ja na svojom ale uz na 330i Na zaver dakujem drakoviBMW ze si na mna spomenul a ze sme si takto sprijemnili krasnu sobotu.
No to hej bolo super aj ked som odisiel sklamany z vykonu auta Ale nemusel som cakat na svoju hodinu objednania co bolo az za hodku po mojom prichode zobrali ma hned Aj ked neviem preco nedosiel my mail z merania Ved adresu som dal spravnu no neva aspon sa nato nemusim a aani nechcek kuk
Next ??? BMW E-36 328i Coupe..ex BMW E-36 318i Sedan..ex LADA 2105,1200,2103..ex Presuvadlo: Renault Clio 1.2