... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
Killo
Autor témy
Auto: lexaurin
Kraj: Trnavský

Doping pre BMW

Pondelok, 2. Marca 2009, 17:29

Doping pre BMW: Balíček Performance

Pre tých, ktorým sériové BMW 135i a 335i nestačí, pripravila mníchovská automobilka výkonový balíček s názvom BMW Performance.
Túto úpravu ponúka výrobca pre všetky modely poháňané trojlitrovým radovým 6-valcom s dvoma turbodúchadlami. Či už má zákazník jednotkové coupé alebo trojkové kombi a kabrio, jeho motor dostane doping v podobe ďalších 15 kW (20 koní) a viac ako 50 N.m krútiaceho momentu.

Výsledkom je pohonná jednotka s výkonom 326 koní a 450 N.m krútiaceho momentu. Upravené bolo nie len riadenie, ale tiež podvozok, aerodynamika a interiér. Šprint z nuly na stovku zvládne vozidlo za 5,4 sekundy.

Oficiálne predstavenie prebehne na autosalóne v Ženeve.

zdroj: http://automix.centrum.sk/novinky/530333/doping-pre-bmw:-balicek-performance

btw, este by tam malo byt aj trojkove coupe nie ?? :/
,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)

Peppo
Auto: TOYOTA PRIUS
Kraj: Bratislavský

Re: Doping pre BMW

Utorok, 3. Marca 2009, 14:52

len dodam ze vysledny vykon je 240kw oproti 225 a 450nM oproti 400nM pri automatickej prevodovke.

uprava obsahuje soft upravu motora + prevodovky - plus pridavny vodny chladic, vacsia vrtula a blbosti na privod vzduchu ku chladicu...

cenu zatial neviem.. zistuje sa... moj odhad vzhladom na to ze je to Performance.. tak 2500€ urcite

stjr
Auto: Otec ma Feliciu
Kraj: Zahraničie

Utorok, 3. Marca 2009, 15:11

Peppo napísal:
len dodam ze vysledny vykon je 240kw oproti 225 a 450nM oproti 400nM pri automatickej prevodovke.

uprava obsahuje soft upravu motora + prevodovky - plus pridavny vodny chladic, vacsia vrtula a blbosti na privod vzduchu ku chladicu...

cenu zatial neviem.. zistuje sa... moj odhad vzhladom na to ze je to Performance.. tak 2500€ urcite

Uvazujes nad tym?
Obrázok

Peppo
Auto: TOYOTA PRIUS

Streda, 4. Marca 2009, 08:22

stjr napísal:

Uvazujes nad tym?

cakam na cenovku od BMW, potom zacnem uvazovat... hlavne ma zaujala nielen soft uprava (ktora nieje zrovna nejaka brutalna, oproti chip tuning firmam je to cajicek) ale hardwarova vyzera ako dobry zaklad pre poriadny chip...

Dogg88
Auto: n/a
Kraj: Žilinský

Streda, 4. Marca 2009, 08:34

Mna najviac zaujali tie brzdy, vyzeraju ze su keramicke nie?
Prílohy
503231.jpg
503231.jpg (60.4 KiB) 1403 zobrazení
Klub tvoria ľudia, nie autá...

M3driver

Streda, 4. Marca 2009, 15:09

Peppo napísal:

cakam na cenovku od BMW, potom zacnem uvazovat... hlavne ma zaujala nielen soft uprava (ktora nieje zrovna nejaka brutalna, oproti chip tuning firmam je to cajicek) ale hardwarova vyzera ako dobry zaklad pre poriadny chip...

drzim palce nech sa to podari!! je to vyborny balicek!!
M3 -> Ducati

m4x
Auto: E60 545i

Streda, 4. Marca 2009, 22:51

Peppo napísal:

veru to sa javi byt ako pekny zaklad pre chip, vela stastia
!!! Obrázok ???

Duffy

Štvrtok, 5. Marca 2009, 07:00

bude to predrazene , lebo je to orig bmw. taketo balicky si vyskladas v usa click click . a myslim ze z ovela krajsimi parametrami . nesiel by som do toho ,., brzdy detto , vidi sa mi ,ze perf brzdy su made by brembo , ale v tej cene mas v usa krasne BBK priamo od bremba . ja som za dobre veci , ale vramci normalnych cien , plus marze nasich predajcov ..

skus sa informovat na madaroch :)

popr ebay je tvoj kamarat

stjr
Auto: Otec ma Feliciu
Kraj: Zahraničie

Štvrtok, 5. Marca 2009, 11:32

Duffy napísal:
bude to predrazene , lebo je to orig bmw. taketo balicky si vyskladas v usa click click . a myslim ze z ovela krajsimi parametrami . nesiel by som do toho ,., brzdy detto , vidi sa mi ,ze perf brzdy su made by brembo , ale v tej cene mas v usa krasne BBK priamo od bremba . ja som za dobre veci , ale vramci normalnych cien , plus marze nasich predajcov ..

skus sa informovat na madaroch :)

popr ebay je tvoj kamarat

Bude to mastne... Vishnu PROcede za babu (US $$) sa mi zda ako lepsie utratene prachy. Ohlasy na e90post.com su velmi priaznive. Mali aj taku light verziu za $700, ale vidim ze to uz stiahli z ponuky...

Pred krizou som vazne uvazoval, dnes je to pase... (ale do Quad idem)
Obrázok

Duffy

Pondelok, 9. Marca 2009, 18:18

jj presne na PROcede som myslel. popr JB3 ,takisto IC, a ine pomocky sa daju.. ja som rozmyslal na quaife , ale tha :(

sa mi zda ,ze ten balicek je okolo 5t ojro ")

barabas
Kraj: Žilinský

Utorok, 10. Marca 2009, 08:47

kebyze mam ist do toho tak by mi muselo auto ostat este aspon o par rokov viacej, neviem aka bude cena, tusim len volant stoji sam okolo 700-1000 zalezi kde sa kupuje...

Duffy

Utorok, 10. Marca 2009, 10:20

barabas napísal:
kebyze mam ist do toho tak by mi muselo auto ostat este aspon o par rokov viacej, neviem aka bude cena, tusim len volant stoji sam okolo 700-1000 zalezi kde sa kupuje...

skus sa opytat v BMW na performance volant: 1500eur a vyssie .. fuck

na novu sezonu budem mat taky performance volant , este aj v carbone bude , a k 1500 euro sa nepriblizim ani nahodou..

Mr.S
Kraj: Košický

Utorok, 10. Marca 2009, 23:46

podoba sa to na balicek e46 M3 Competition alebo CS, vtedy sa to dalo kupit iba ako nove auto, priplatok bol cca. 5tis. usd.
ex E46 316ti M-paket
ex E46 325ci M-paket
ex E46 M3 Competition
ex E46 M3 Coupe
ex E46 M3 Convertible
ex E92 330xd A-Paket
ex E91 335d M-paket
ex E90 M3
ex E92 M3 Competition
ex E92 M3 DCT AM
+ dalsich 500 koni

Duffy

Streda, 11. Marca 2009, 07:11

Mr.S napísal:
podoba sa to na balicek e46 M3 Competition alebo CS, vtedy sa to dalo kupit iba ako nove auto, priplatok bol cca. 5tis. usd.

rad si to pozriem u teba :))))

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 242 neregistrovaných