... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Peppo napísal:len dodam ze vysledny vykon je 240kw oproti 225 a 450nM oproti 400nM pri automatickej prevodovke.
uprava obsahuje soft upravu motora + prevodovky - plus pridavny vodny chladic, vacsia vrtula a blbosti na privod vzduchu ku chladicu...
cenu zatial neviem.. zistuje sa... moj odhad vzhladom na to ze je to Performance.. tak 2500€ urcite
stjr napísal:
Uvazujes nad tym?
Peppo napísal:
cakam na cenovku od BMW, potom zacnem uvazovat... hlavne ma zaujala nielen soft uprava (ktora nieje zrovna nejaka brutalna, oproti chip tuning firmam je to cajicek) ale hardwarova vyzera ako dobry zaklad pre poriadny chip...
Peppo napísal:
cakam na cenovku od BMW, potom zacnem uvazovat... hlavne ma zaujala nielen soft uprava (ktora nieje zrovna nejaka brutalna, oproti chip tuning firmam je to cajicek) ale hardwarova vyzera ako dobry zaklad pre poriadny chip...
Duffy napísal:bude to predrazene , lebo je to orig bmw. taketo balicky si vyskladas v usa click click . a myslim ze z ovela krajsimi parametrami . nesiel by som do toho ,., brzdy detto , vidi sa mi ,ze perf brzdy su made by brembo , ale v tej cene mas v usa krasne BBK priamo od bremba . ja som za dobre veci , ale vramci normalnych cien , plus marze nasich predajcov ..
skus sa informovat na madaroch :)
popr ebay je tvoj kamarat
barabas napísal:kebyze mam ist do toho tak by mi muselo auto ostat este aspon o par rokov viacej, neviem aka bude cena, tusim len volant stoji sam okolo 700-1000 zalezi kde sa kupuje...
Mr.S napísal:podoba sa to na balicek e46 M3 Competition alebo CS, vtedy sa to dalo kupit iba ako nove auto, priplatok bol cca. 5tis. usd.