... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
GOOSE napísal:Ti garantujem ze lenive to URCITE nieje :) Vozil som sa v dvoch takych a jednu dokonca aj soferoval (LOL) a ide to az strach.
Ale pravda je ze do roboty by som s tym nejazdil. Uz len koli ucte k tomu autu. Nie ze by toho nebolo schopne. A malokto ta bude mat rad ked maju vsetci fabie :) + na ceste totalny respekt. Este ta krasna cierna. Mnam.
Xader napísal:
spotreba mesto 14L/100km , mimo mesta okolo 10L/100km, vzdy zalezi od stylu jazdy. ma to 286koni a 2 tony hmotnosti, tak to je skor pohodova jazda ako nejake blaznenie v zakrutach...no na rovinke - na dialnici to nema problem utiec tomu terennemu volvo 2.5Todskusane
myslim si, ze do 230km/h to ide VELMI SLUSNE, viac som neskusal.
mrtve to urcite nie je a sedmu v manuali ak najdes, tak klobuk dole, povacsine su automaty.
Xader napísal:Auto nie je moje. Patri mojemu otcovi, ktory je na auta fakt pedant.
Servisoval mu to atc525 - tuto na fore ma tento nick, jeho sa mozes spytat, ze o auto je starane.
Co si ja pamatam, tak su tam fungl nove ramena, sviecky, olej a filtre-taka klasika, nove brzdy komplet a co ja viem co vsetko este. Jedine co je pocut, tak zospodu je uvolneny domcek riadenia, ktory klepka od zaciatku co auto ma a stale sa nevedelo co to je, takze to jedine treba dat uchytit, ale ako hovorim...vyse roka s tym autom jazdi a no-problemo. Naklady neviem ake by tam mohli este vzniknut, asi jedine benzinvykonu to ma dost vela na taky stroj a ten zvuk osemvalca
![]()
to treba skusit, zle sa to opisuje cez internet. Ak budes mat zaujem cinkni na tel. v inzerate - to je otcove cislo, dojdem tam aj ja a vyskusas.
Aha...a ma to este jednu srandicku S EDC - stvrdnutie podvozku pre sportovu jazdu![]()
Inak auto budi respekt na ceste a na dialnici v spatnom zrkadle, ked to niekto zbada, tak uhyba tomu, to sa mi na tom lubi...
Xader napísal:prave mi bolo povedane, ze katalizatory tam nie su ...
dodoIPD napísal:66eur stoji komplet prihlasenie
Xader napísal:KO je uz zrusene, nie ?
dodoIPD napísal:KO iba zo zahranicia, aspom tak to bolo povedane mne ,robili mi ju tak 2 tyzdne dozadu
Mr.S napísal:a co tak e46 coupe 325ci ?