... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
djlaco
Auto: 325 tds
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 15. Mája 2008, 21:32

Diablo napísal:
na E36 žiadny čudlík nevyťahuj. Pekne opatrne šróbovákom vypáč, tie tenké pásyky po krajoch a potom ho vybereš pomocou vypichovákov.

Diky moc veľmi mi to pomohlo už to mam dole ešte raz diky. Idem ešte pohladať schemu na zapojenie autorádia

Užívateľov profilový obrázok
LuCKy
Auto: BMW 530iMola
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 22. Mája 2008, 12:56

Môj návod na E39 s CD Business pred FL (neviem či sa to líši s po FL):

Treba na to ísť od dola... :lol:
Takže najskôr vybrať lištu (prípadne držiak na nápoje, záleží od výbavy), potom vytlačiť zo zadu lištu vedľa tlačidla ASC,..., vytlačiť zo zadu ovládací panel klímy, vybrať ovládací panel rádia (resp. BC, tiež záleží od výbavy) myslím, že je pripevnený 2x šróbmi, to nám odkryje spodnú časť mechaniky kde uvidíme dva kolíky pri ktorých sú 2x šróby, šróby vykrútime a plast s kolíkmi vytiahneme, vytiahneme predný panel CD mechaniky (pozor na vodivý pásik čo ide do panelu!!!), uvidíme šachtu veľkosti 1xDIN (áno, môže sa použiť na uloženie neorigo autorádia :wink: ), na jej bokoch je po 1x šróbiku, treba nimi krútiť aby odistilo mechaniku v šachte (dobre to vidno ako sa to odisťuje), môžme vytiahnuť mechaniku. :wink:

PS: fotil som, takže keď bude čas a nálada, tak pridám foto...

LuCKy
Slovenčina pre BMW palubný počítač/navigáciu v modeloch E38, E39, E46, E53, E83. Jednotky MK3 a MK4. Na výber celkovo tri verzie pre oba typy jednotiek. Viac na našom webe www.elceka.sk/bmw-palubny-pocitac-v-slovencine
Denne svietenie, zatial len BMW do 03/2007.
-
Obrázok
-
Obrázok

TToreTTo
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Re:

Pondelok, 9. Marca 2009, 21:50

blana napísal:
vyzera to tak ze to mam v tej dierke zlomene. subwofer radio redukcia na radio kable vsetko pripravene a takto som dopadol.a ty si z kade?

sp,m na to podobne dierku tam mam ale nič v nej žiadny torx imbs ani nic ? co dalej do pečka ? :( :(

roomster27
Auto: 316i comp
Kraj: Trnavský

Re:

Sobota, 16. Januára 2010, 10:48

Diablo napísal:
na E36 žiadny čudlík nevyťahuj. Pekne opatrne šróbovákom vypáč, tie tenké pásyky po krajoch a potom ho vybereš pomocou vypichovákov.

vieš povedať ako presne pomocou vypichovákou? dakujem
a ako ,resp. čo je presne vypichovák?

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných