žartoval som aj tak by mi skoro nic nepasovalo, to vieš budem na seba upozornovat a potom pridem pre auto heee. zapamataj si čert nikdy nespi tak si ho opatruj. Tu M3 nechcem predat uz sa serviuje /nove je nove/. Bolo by po nej smutne miesto v mojom hniezde. Paci sa mi ta podobnost a mozno by som aj naletel keby nemalo 4 dvere svetla nemen pan Rio ako pise priatel. Su dobre a klavitne.
celkom pekne ale te brzdy sa mi nepacia..neviem ci je to ta farba alebo to je take len na foto + mal si zafarbit aj platnicku
inak auto pekne mozno by sa zislo kvalitnejsie foto + umyt ho + vylestit .. preco nemas v predu dole tie listy ? ked to vyberes aky to ma efekt...
zadne svetla su krasne ... nechces predat ? :)) smerovky zamen za seria mko biele aa listy do farby auta si neuvazoval?podla mna by to bolo perfekt a gumy natieraj pripravkom na gumy par korun a efekt na nezaplatnie
CAu....Foto nieje naj,je to fotene mobilom,a auto je dost spinave to je pravda... Chcel som to len nafotittak,ako to je....ake predne listy myslis?A k tym smerovkam...neviem sa rozhodnut,uz mi to tu par ludi vytklo,ale mne to az take zle nepride,asi som si nato uz zvikol Ale dik za radu....Porozmyslam nad tym....
parada krasna farba fakt ked uz je auto individual ma nieco do seba .. vidis ked umyjes a poriadne odfotis hned to inak vyznie ...skus porozmyslat este o tych listach bola by to pecka..
sevas...ten vyfuk si trosku odflakol...ked budes brusit 2x dlhsie ako si povodne planoval,tak odstranis aj ten flak na pravom vyfuku...potrap sa este trosku...mne to tiez neslo hned... onak peknucka 46.