... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
retepp1 napísal:Ja mám presne to isté auto aj ročník ako ty a mám rozteč 5x120, takže buď máš pokazené posuvné, alebo si to zle meral... Ináč si to neviem vysvetliť....
herri13 napísal:
Uz som to meral 5x a stale mi to ukazuje to iste, od stredu diery po stred diery oproti mam 115, zajtra odfotim rezervu aj z pravitkom, uvidis.![]()
pepo286 napísal:a tam je asi problem ... roztec je priemer kruznice na ktorych tie diery lezia (ich stredy) .. a ked mas 5 skrutiek (5 dier) .. tak nidy nelezia ziadne 2 presne naproti sebe .. ale z obrazka je to najpochopitelnejsie ..
- cervene je to co meras ty (zle)
- zelene je roztec
herri13 napísal:
Je mi jasne , ze nelezia oproti sebe, ale vzdy som si myslel ze sa meria stred diery na stred diery, ale mylil som sa.
No tak dobre, tak som pekne blby, ok diky tak zajtra to skontrolujem a dufam, ze to bude tak, ja blbec
![]()
herri13 napísal:
Je mi jasne , ze nelezia oproti sebe, ale vzdy som si myslel ze sa meria stred diery na stred diery, ale mylil som sa.
No tak dobre, tak som pekne blby, ok diky tak zajtra to skontrolujem a dufam, ze to bude tak, ja blbec
![]()
herri13 napísal:Zdar pani, chcem sa spytat, mam E36 1992 a mam roztec dier na kolesach 5x115, moze to byt, ide mi o to, ze stale tu vidim len pisane 5x120 a dnes som s jednym volal za alu disky a tiez bol prekvapeny.
Tak ako to je ?
Maťko009 napísal:na takúto somarinu sa tu pýtaš? rozteč 5 x 115 neexistuje na žiadnom aute a nie to ešte na BMW!!!!.To máš akokeby si si meral pišuláka a založil tu tému: je to možné, že meria 15 cm keď je písané, že by mal mať 20 cm?
Maťko009 napísal:na takúto somarinu sa tu pýtaš? rozteč 5 x 115 neexistuje na žiadnom aute a nie to ešte na BMW!!!!.To máš akokeby si si meral pišuláka a založil tu tému: je to možné, že meria 15 cm keď je písané, že by mal mať 20 cm?
Dogg88 napísal:
A ty vies vsetky roztece? Vies aku debilnu roztec ma napriklad moja 605? A vies kolko stranok som obehol aby som to zistil? Chalan nevedel tak sa spytal, nechapem co donho hned skaces...