... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
Rimi
Auto: Citroen C4 WRC
Kraj: Bratislavský

Re: E36/318ti Compact - Vase nazory?

Nedeľa, 15. Februára 2009, 17:47

tak potom lepsie pre Teba ;) Ak ho osobne poznas a aj auto tak je to tvoje velke +
ex 316i Compact Arktissilber
Citroen C4

Everyday is like a bullet in your brain.

pomenato
Auto: 318ti E36
Kraj: Trnavský

Pondelok, 16. Februára 2009, 00:49

Osobne mam 318ti uz 3ti rok az na par beznych oprav je to spolahlive vozitko, mam na nom teraz nahukanych 190.000 ....pokial planujes jazit sam alebo vecsinou vo dvojici je to ideal,...pri obcasnej ceste s 4+ ludni sa ty vzadu musia troska stesnat ale to uz je ich vec ked sa chcu viest,...troska tahsie dvere, takze s nimi nikto prvy raz dostatocne nebuchne, 103kw je na dnesny cestny zakon optw je na dnesny cestny zakon optimal,....v meste si spapne trocha viac ale co by si s nim cakal,...2roky s5 som s mojim daval chorvatsko 4ludia + batoziny a mal som priemer cca 6l/100km, co je pri 60l nadrzi taktiez velke +. Hovoris ze mas super cenu tak by som to moc neriesil ale nachystaj sa na urcite vymeny ktorym sa nevyhnes, viz. ramena, tlmice, komplet brzdy atd. katalizator + vyfuk,..vsetko je otazka casu. Zalezi este aj od vybavy,...podla fotiek som videl ze to je cca to iste co mam ja, ked som kupoval malo to vsetko co som potreboval, dnes mi tam par drobnosti chyba bez ktorych by som to urcite nebral,..napr. vyrievane sedadla, ktore urcite uvitas cez zimu a ked nie ty, tak tvoja priatelka,..
Osobne by som dnes sel do v6 alebo aspon M engine,...cim dlhsie ho budes mat tym sa ti to bude zdat lenivejsie,ale oproti beznym seriam co dnes idu z fabrik 50kw atd je to trhac. Osobne som za kazde 3-Bawo,... :D
Ja som ho kupoval za 165tis. dovoz z DE, dnes su ceny aut smiesne,...

E36 '97 Compact 318ti
E90 '09 Sedan

moila
Auto: Toyota Verso
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 16. Februára 2009, 09:11

jj, zdielam posledny nazor plne...na semaforoch boli vzdy vsetci pekne v pecku a taktiez sa v poho dali vyblaznit aj hociake audiny a ine tazke limuziny a kombiky...bolo to super
tiez som spokojny, bol velmi:-)
prosto neslobodno vypinat proti preklz...vzdy ma to dostalo do problemov
EX - e39 528i Tour, EX - e46 330Ci - Cabrio, EX - Saab 9-3 Aero Cabrio, EX - e36 318ti - Compact, EX - Skoda Rapid 130 :-D

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný