... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

mmracing.sk

MGSnake
Autor témy

Diagnostika

Streda, 11. Februára 2009, 18:18

Chcel som sa opýtat či niekto by mi mohol vymazat chybove kody z RJ doma? Ja som z VT a niekto v okoli ktory by to urobil lacnejsie a rychlejsie ako ked by som sa mal objednat v servise BMW!Pretoze chcem vymenit vahu vzduchu a vraj aby som tam dal novu a spravne fungovala tak treba tie kody vymazat! Niekto z HE,MI,PO,KE alebo priamo z VT??? je to auto BMW 330d,rv.3/2001

Užívateľov profilový obrázok
valer750
Kraj: Prešovský

Re: Diagnostika

Streda, 11. Februára 2009, 22:01

MGSnake napísal:
Chcel som sa opýtat či niekto by mi mohol vymazat chybove kody z RJ doma? Ja som z VT a niekto v okoli ktory by to urobil lacnejsie a rychlejsie ako ked by som sa mal objednat v servise BMW!Pretoze chcem vymenit vahu vzduchu a vraj aby som tam dal novu a spravne fungovala tak treba tie kody vymazat! Niekto z HE,MI,PO,KE alebo priamo z VT??? je to auto BMW 330d,rv.3/2001

ked vydrzis dva tyzdne tak diagnostiku budem mat, alebo ti mozem dat cislo na jedneho humencana...
Celým menom Valér Postihač, keby nieco:)
E91 325dA
E34 540/6

MGSnake
Autor témy

Streda, 11. Februára 2009, 23:30

no jasne daj mi cislo ked by si mohol, ide op to ze chcem menit vahu vzduchu a tu na fore som sa docital ze nestaci vymenit novu za staru ale ze treba nejako do RJ zapisat hodnoty tej novej.A neviem kolko by pytali v BMW servise za taky ukon.

Užívateľov profilový obrázok
jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 12. Februára 2009, 13:52

resetnut kody by som mal vediet aj ja, mozno by to stacilo. ked budes v ke skus sa ozvat. diag uz nosim v aute kazdy den.
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 256 neregistrovaných