... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

reklamne predmety bmwklub.sk

version2

Štvrtok, 17. Apríla 2008, 10:39

MAX aj ja som z Novych Zamkov!!!
BMW 318 ti compact 140 hp

Max
Autor témy
Kraj: Nitriansky

:-)

Štvrtok, 17. Apríla 2008, 17:40

version2 napísal:
MAX aj ja som z Novych Zamkov!!!

no to vidim v profile...ukaz fotky tvojho vozu....alebo ich mas v profile?

Užívateľov profilový obrázok
moila
Auto: Toyota Verso
Kraj: Bratislavský

:-)

Sobota, 3. Mája 2008, 07:48

Mam compact uz dva roky. Kupil som ho preto,ze preferujem 2-3 dveraky kvoli dlhym dveram a aj ked si posuniem sedacku skoro uplne dozadu lebo som vysoky,vidim do lava aj do prava a nezavadzaju mi tam stlpiky ako pri vacsine sedanoch. A dalsie plus,compactov je ovela viac v dobrom stave. Ked som ja kupoval auto a rozhodol sa pre bmw bol som sklamany ake vraky sa tu na sk nachadzaju a v nem. To tiez nebola az taka slava ze pridem kupim a som vysmiaty. Ale k veci. Podla mna je compact s tymto motorom az prequapivo zabavne auto ked si odmyslim,ze je urcene pre zenu na nakupy:) Urcite by som ale teraz preferoval 323ti minimalne alebo rovno e46 coupe. Aj ked,teraz som nahodil 17ky z m3 e46 a auto sedi vyborne aj stale taha slusne...trosku oneskoreny prispevok,ale nemohol som sa zdrzat komentara

moila

PLUS VIDEJKO

Sobota, 3. Mája 2008, 09:02

Max
Autor témy

Re: PLUS VIDEJKO

Pondelok, 5. Mája 2008, 07:52

moila napísal:
http://www.ceknito.sk/video/120518

heh....z tych gum asi vela nezostalo...... :twisted:

Max
Autor témy

Re: BMW 318ti

Utorok, 10. Februára 2009, 09:48

:D

Gloocky
Auto: BMW E36 compakt318ti
Kraj: Trenčiansky

Re: BMW 318ti

Utorok, 10. Februára 2009, 12:11

Ahoj,

tiez mam, mozem povedat ze pomer cena/vykon..pre mna absolutne dokonaly. Nemozem nic vycitat...ak sa staras (vymena kvapalin) nemas co riesit ak je po dobrom majitelovi - ja jazdim tak na 7,5l teraz v zime na 195kach 15tkach...jedine co ma troska nahnevalo je dost velky rozdiel v cene prednych svetlometov oproti cupe...a tie HBcka ziarovky, noo - vedel by som si aj ine predstavit. Ale teraz cez vikend som cistil paraboly a skla na svetlometoch a zase absolutna spokojnost. ja mam rv 06/96

Prajem dobry vyber

Moby
Auto: E36 328i
Kraj: Košický

Re: E36/318ti Compact - Vase nazory?

Streda, 11. Februára 2009, 09:08

Mal som 1.6, bol celkom zivy, myslim ze je o nieco lahsi ako sedan/coupe, takze ten motor co si si vybral by mal uplne stacit na bezne vozenie. Na sviznejsiu jazdu by si ho musel viac vytacat. Tie piate dvere su velmi prakticke, niekedy mi chyba na mojom sedane ze sa nedaju sklopit zadne sedacky. Predna naprava je E36kova. Zadna naprava je podobna z E30 ale na diely su ine objednavacie cisla ako pri E30ke. Mozno fyzicky sedia, neskusal som. Tazsie sa shanaju diely pre zadnu napravu, ale zase na vrakoviskach najdes celkom vela compactov na diely.
E61 525i
E36 328i sedan
ex E36 316 compact
BMW forever

Rimi
Auto: Citroen C4 WRC

Streda, 11. Februára 2009, 09:23

Tiez mam Compacta a spokojnost.Aspon na zaciatok urcite
ex 316i Compact Arktissilber
Citroen C4

Everyday is like a bullet in your brain.

moila

Streda, 11. Februára 2009, 16:07

nazdar. tesi ma, ze era compactov akosi opat trosku povstala(sudiac podla prispevkov v tejto teme ktora sa zrazu zahadne aktualizuje) a teda by som Vam chcel ponuknut toho svojho, 318ti. Zial sa mi ho podarilo buchnut na predok pri jednej z nocnych "driftovaciek" na snehu takze uz nevyzera ako na fotkach a tom predoslom videu. Ak by mal niekto zaujem tak cez ss som k dispozicii. Zatial som ho nezacal nikde ponukat. Odhadovana cena za opravu cca 35t korun = 1160 eur. Este som sa nerozhodol ci ho idem opravovat a ak by niekto dal serioznu ponuku odpredal by som ho vyhodne pre obe strany...
EX - e39 528i Tour, EX - e46 330Ci - Cabrio, EX - Saab 9-3 Aero Cabrio, EX - e36 318ti - Compact, EX - Skoda Rapid 130 :-D

Max
Autor témy

Streda, 11. Februára 2009, 18:17

moila napísal:
nazdar. tesi ma, ze era compactov akosi opat trosku povstala(sudiac podla prispevkov v tejto teme ktora sa zrazu zahadne aktualizuje) a teda by som Vam chcel ponuknut toho svojho, 318ti. Zial sa mi ho podarilo buchnut na predok pri jednej z nocnych "driftovaciek" na snehu takze uz nevyzera ako na fotkach a tom predoslom videu. Ak by mal niekto zaujem tak cez ss som k dispozicii. Zatial som ho nezacal nikde ponukat. Odhadovana cena za opravu cca 35t korun = 1160 eur. Este som sa nerozhodol ci ho idem opravovat a ak by niekto dal serioznu ponuku odpredal by som ho vyhodne pre obe strany...

Zdar.
Hod sem blizsie info a pomohli by urcite aj nejake fotecky aktualneho stavu

TomNR
Auto: BMW 318ti

Streda, 11. Februára 2009, 23:11

podobne, ako ostatni, aj ja som s mojim compactikom uplne spokojny, nemam mu co vycitat (az na drobne chyby, ktore, ked bude trosku teplejsie, zacnem opravovat), ale uz by som skor isiel do 323, tento motor docela taha, sprevodovany do kratka, po meste som stastny, spotreba ako pisu, myslim si, ze velmi pekna

zadna naprava vraj e30, cisla sa vsak zhoduju len so z3
BMW 318ti M44B19 5/1997

Obrázok

Max
Autor témy

Piatok, 13. Februára 2009, 19:08

8) Ved este uvidime. Zajtra alebo v nedelu idem tu ciernu stihacku pozriet.

P.S. Ozaj a bol tento voz niekto tu z fora uz pozriet????

Rimi
Auto: Citroen C4 WRC

Sobota, 14. Februára 2009, 08:26

Max napísal:
8) Ved este uvidime. Zajtra alebo v nedelu idem tu ciernu stihacku pozriet.

P.S. Ozaj a bol tento voz niekto tu z fora uz pozriet????

Osobne si myslim,ze do toho auta das este aspon 700 ojro na opravy.Ramena,capy,tycky riadenia a podobne..Pruziny,tlmice tiez urcite..Nehovorim,ze to je zle auto ale ked tam nic nemenil tak ta to caka urcite..A to ze to je INDIVIDUAL tak ma asi taku hodnotu ako ked sa dobre napapas..
ex 316i Compact Arktissilber
Citroen C4

Everyday is like a bullet in your brain.

Max
Autor témy

Nedeľa, 15. Februára 2009, 17:22

Rimi napísal:

Osobne si myslim,ze do toho auta das este aspon 700 ojro na opravy.Ramena,capy,tycky riadenia a podobne..Pruziny,tlmice tiez urcite..Nehovorim,ze to je zle auto ale ked tam nic nemenil tak ta to caka urcite..A to ze to je INDIVIDUAL tak ma asi taku hodnotu ako ked sa dobre napapas..

No akoze urcite ano. Ale.....Ale poznam povod tohto auta. Predal to dotycnemu majitel resp. konatel firmy Norik. T.j. Norik = predaj nahradnych dielov na BMW. Ale...Stale je tu to ale.........Toto auto doviezol a pripravoval ho ako prekvapenie pre svoju priatelku, teraz uz zákonitu manzelku. Vymenil na tom aute vsetko co ako clovek ktory vidi do veci BMW vsetko. Totalne vsetko co bolo potrebne na bezproblemove fungovanie vozu na min. znacnu dobu. Robil to pre svoju nastavajucu = cize len to najlepsie! Tak len tolko....A preco to predava? Lebo mu povedala pred pripravenym vozom, ze no nevie ci si zvykne na manual.....no a ona si nezvykla...takze???? Takze to predal a teraz jazdi na automate. :idea:
Naposledy upravil/-a Max v Nedeľa, 15. Februára 2009, 18:45, upravené celkom 1 krát.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných