... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

reklamne predmety bmwklub.sk

aldinator
Autor témy
Auto: bmw3 e46
Kraj: Trnavský

E36 - LCD monitor

Nedeľa, 11. Januára 2009, 16:03

caute chalani.poteboval by som radu.chcem dat do mojej e36lcd.pekne by sa zmestila namiesto odkladaceho priestoru a tam ako ukazuje vonkajsiu teplotu a cas.ale ja by som si ten cas a teplotu chcel nehat.nemate nejake navrhy?ale chcem aby to lcd bolo v predu nikde inde

Užívateľov profilový obrázok
jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Nedeľa, 11. Januára 2009, 18:30

niekde tuna na klube som videl foto ze to mal presne tak ako to chces mat ty. ale mne to pride dost neprakticky, ako budes potom pozerat ked to budes mat vlastne vo vyske kolena, cez teba tiez nikto neuvidi pretoze mas ruku na laktovke, je to take na rit, skor som minule videl radio s vyklopnym lcd ale nie do hora ale dole sa vyklapalo, bola tobohuzial taka nejaka spatna firma.
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

MT-SPEEDY
Auto: ex E36 318i Touring
Kraj: Žilinský

Nedeľa, 11. Januára 2009, 19:05

Mam to tak spravene. Vid foto... 7" displej tam pasuje ako rit na serbel. Co sa tyka pozerania, mne ako soferovi pride strasne hazardne, aby som za jazdy pozeral filmy. Manzelka, ked sedi vedla, tak vidi akurat a ak niekto sedi vzadu, tiez vidi. Akurat by to este chcelo prepojit s navi 8)
Prílohy
0013.JPG
0013.JPG (29.09 KiB) 928 zobrazení

pgrno
Auto: Mercedes A
Kraj: Bratislavský

Nedeľa, 11. Januára 2009, 20:34

nemesti sa to do konzoly vedla rucnej brzdy?
ten rozmer mi takto po pamati pride ze by sa to tam mohlo zmestit.
Mercedes A-Class
ex E36 Touring

2bad
Auto: BMW 530d e39
Kraj: Nitriansky

Re:

Pondelok, 9. Februára 2009, 15:15

MT-SPEEDY napísal:
Mam to tak spravene. Vid foto... 7" displej tam pasuje ako rit na serbel. Co sa tyka pozerania, mne ako soferovi pride strasne hazardne, aby som za jazdy pozeral filmy. Manzelka, ked sedi vedla, tak vidi akurat a ak niekto sedi vzadu, tiez vidi. Akurat by to este chcelo prepojit s navi 8)

A nahodou tym vzadu nezavadza radiaca paka? ja som to tak chcel riesit, ta paka by zavdzala tak som sa na to vykaslal a potom ma napadlo dat to aj s tou konzolou na strop (nemam siber)
Felicia "novy xicht" 1.3MPi 50kw ex
BMW e36 M52 320i 110kw ex
BMW e39 M57 530dA 142kw - aktual

Obrázok

http://www.youtube.com/watch?v=dZTTn2gq ... re=related

MT-SPEEDY
Auto: ex E36 318i Touring
Kraj: Žilinský

Re: Re:

Pondelok, 9. Februára 2009, 20:58

2bad napísal:
A nahodou tym vzadu nezavadza radiaca paka? ja som to tak chcel riesit, ta paka by zavdzala tak som sa na to vykaslal a potom ma napadlo dat to aj s tou konzolou na strop (nemam siber)

Nehovorim, ze vobec nie, ale zatial si nik nestazoval 8)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní