... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
aero napísal:aj ja mam podobny problem, cital som o tom dost na nemeckych forach, je to ale problem-
zvyklo zevraj praskat zadne sklotorzne sily..
sedany so sklopnymi sedadlami maju este nejky navyse nosnik vzadu..
teoreticky by stacil ski-vak - k tomu zohnat zadne sedadla so stredovou opierkou,
vyrezat dieru a nainstalovat vak.. ale je dost velka investicia..
alfi666 napísal:To som celkom prekvapeny, ze nie vsetky E46 mali sklopne sedadla... to by som povazoval za akysi standard... no a ze este kvoli tomu praska sklo?.. tak to uz je haluz
![]()
-Andrej- napísal:som rád že nie som sám![]()
čo znamená dosť velká investícia? cca ? ty si to prerábal aspon na ten ski vak?, lebo ako tak pozerám je to jediné možné riešenie...
Markoo1 napísal:Ďakujem za tému, akurát riešim podobný problém. Len s tým rozdielom, že zadná sedačka má stredovú opierku, ked ju vyklopím a dám dole zo zadnej steny kryciu látku tak je tam pod nou ako keby jemne predrazená šablona otvoru na vak, a z vnútra kufra ked dám dole zadný tapacír , tak rovnako je na plechu jemne predrazená šablona. Rozmerovo presne sedí na vak na lyže. Takže konečne moja otázka:) Ked zoberiem majzlík a pekne ten plech vysekám a spravím tam dieru, a dokúpim ten vak tak to bude podľa vás moc veľké riziko? Pretože pôvodne ten vak tam mal byť, išiel som na istotu a našiel som tam len toto. Ďakujem Všetkým za odpovede k téme, zhruba za 10 dní sa ide na lyžovačku takže je to pre mňa dosť horúce.