... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
xxlroberto
Autor témy
Auto: BMW 5 F10
Kraj: Košický

Memory E39 pomoc.

Streda, 4. Februára 2009, 11:35

Zdravym vas chcem sa opytat ked dam do auta memory na sedadla či bude fungovat.Počul som o niejakom module tak sa pytam.Dik moc!
Naposledy upravil/-a xxlroberto v Pondelok, 9. Februára 2009, 20:48, upravené celkom 1 krát.

LuCKy
Auto: BMW 530iMola
Kraj: Žilinský

Re: Memory E39 pomoc.

Streda, 4. Februára 2009, 11:42

Myslím, že je to trošku zložitejšie... Treba preštudovať WDS. Len momentálne nefunguje ani jedno známe online WDS. Aj keď som včera večer našiel jedno neznáme, no ani to nefungovalo korektne... Treba stiahnuť iso obraz z netu a doma spustiť, žiaľ ja doma nie som, tak Ti to nemôžem pozrieť... :(
Viem, že pamäťové funkcie komunikujú po P-BUS zbernici ale čo všetko bude treba, Ti fakt z hlavy povedať neviem...

Teraz máš sedadlá v elektike bez pamäte? Alebo o čo Ti konkrétne ide?

LuCKy
Slovenčina pre BMW palubný počítač/navigáciu v modeloch E38, E39, E46, E53, E83. Jednotky MK3 a MK4. Na výber celkovo tri verzie pre oba typy jednotiek. Viac na našom webe www.elceka.sk/bmw-palubny-pocitac-v-slovencine
Denne svietenie, zatial len BMW do 03/2007.
-
Obrázok
-
Obrázok

xxlroberto
Autor témy
Auto: BMW 5 F10
Kraj: Košický

Streda, 4. Februára 2009, 16:22

zdravym ta tak do auta som dal elek.sedadla a chcem tam memory.su to sedačky komplet v elek.dik

LuCKy
Auto: BMW 530iMola
Kraj: Žilinský

Streda, 4. Februára 2009, 16:29

xxlroberto napísal:
zdravym ta tak do auta som dal elek.sedadla a chcem tam memory.su to sedačky komplet v elek.dik

Takže máš aj pamäťové tlačidlá do vodičovho tapacíru?

LuCKy
Slovenčina pre BMW palubný počítač/navigáciu v modeloch E38, E39, E46, E53, E83. Jednotky MK3 a MK4. Na výber celkovo tri verzie pre oba typy jednotiek. Viac na našom webe www.elceka.sk/bmw-palubny-pocitac-v-slovencine
Denne svietenie, zatial len BMW do 03/2007.
-
Obrázok
-
Obrázok

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní