kolesa by som povedal ze su tie co mam ja akurat s vecsim limcom a "troska" prelestene, vzor 5. Pekny kombajnik, inac co za sedacky tam mas? z M?
bmwcoding.sk bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov
bmwcoding.sk bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov
přední světla jsou depo s AE. kola opravdu BBS RS 17" přední 8,5 et13, zadní 9,5 et13. tento rok budou ale jiné, BBS se stěhují k novému majiteli. přední sedačky z BMW M3 3,0 coupé s výhřevem, předělané z el. na manuální (ta elektrika s motory byla strašně těžká).
jinak poslední úprava:
doufám že ty svině chcípnou v těžkých bolestech...
pokud by bylo nabízeno použité rádio KENWOOD - KDC W6027Y buďte na pozoru. je z mého vozu.
tak to vyzera ze si mal auto pred domom za branickou. mal si panel zalozeny v radiu? mojej mame tiez pred barakom vytiahli radio kedze nechavala panel v radiu. ale ked som sa dozvedal ze kamaratovi zobrali radio aj ked tam panel nemal, to si uz vysvetlit neviem. tym ludom by som dal odtat aspon jednu ruku
sorry za OT...
EX 540i6 10/00 EX 540iAT 6/99 EX 540i6 6/99 EX 540i6 2/00 EX 540iA 10/00 EX 323ti 8/98
velmi pekne, mna by zaujimalo ze kde a ako si tam dostal tie alpina, neviem jak to nazvat, nalepkz alebo je to lakirnicka praca cez sablonu? velmi zaujimave