... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

bmwtt.sk

minotaur25
Autor témy

Značkove servisy BMW

Štvrtok, 29. Januára 2009, 16:44

Chcem sa opýtať, ake mate skusenosti so značkovými servismi BMW? Čo by ste odporučili. Počul som že dobrý je v Žiline a v Košiciach. Aj keď na Košice som počul aj zle reči. Chodí niekto z Vás aj k Hanesovi do Zvolena? V Banskej Bystrici som z vlastnej skusenosti nebol spokojný.

Užívateľov profilový obrázok
NiktO
Auto: F11 530D
Kraj: Košický

Re: Značkove servisy BMW

Štvrtok, 29. Januára 2009, 20:27

No v Kosiciach budes spokojny az ked im nechas nejake tie 100eurovky do vrecka...Inak mam tam znameho ak by si potreboval...Da sa dohodnut na nahradne diely ale servis NIKDY!!!!!
4ever BMW
EX E36 316i, r.v.97...
EX E90 325i, r.v.05... http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-aut/krasavec-e90-325i-t64804.html?hilit=E90" onclick="window.open(this.href);return false; 325i
F11 530D, r.v.12... https://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-aut/bmw-f11-530d-novy-pribeh-zacina-t110086.html
Chrysler 300C 5,7 Hemi, r.v. 09...

stjr
Auto: Otec ma Feliciu
Kraj: Zahraničie

Štvrtok, 29. Januára 2009, 20:45

minotaur25 napísal:
Chcem sa opýtať, ake mate skusenosti so značkovými servismi BMW? Čo by ste odporučili. Počul som že dobrý je v Žiline a v Košiciach. Aj keď na Košice som počul aj zle reči. Chodí niekto z Vás aj k Hanesovi do Zvolena? V Banskej Bystrici som z vlastnej skusenosti nebol spokojný.

Nechcem pausalizovat, ale Kosice u mna vedu suverenne rebricek NAJHORSICH BMW servisov v Slovenskocesku. Potom, dlho, dlho nic a druhy je AuTec v Prahe. Teraz nehodnotim kvalitu servisnych prac, lebo do toho nevidim, hodnotim pristup k zakaznikovi, na ktorom mi dost zalezi zvlast u predajcov, ktori si zakladaju na tom, ze ponukaju premiovy tovar a sluzby.

Nechcem, aby sa mi tam klanali a otvarali mi dvere a su omnoho drahsie a lepsie auta ako nejaka E92 335i (ale f plnej palbe, na hlinach a v metle ;)), ale aspon elementarnu mieru slusnosti si myslim, ze by som si snad mohol zasluzit. Prijimaci technik skoro na mna naplul od toho pohrdania, nechal ma cakat asi 45 minut v UPLE PRAZDNEJ prijimacej kancelarii o 8 rano, pri preberani auta a prevoze do budovy servisu to dal 'na podlahu' - asi chcel urobit dojem alebo co, auto vratil spinavsie nez jake som tam dal. A milion dalsich drobnych veci, ktore mna osobne strasne irituju. V skratke to bol pristup o tom, ze on je boss a ja mozem byt rad, ze ma vobec zoberie. Miestami som mal pocit, ze chce uplatok...

Dobre skusenosti mam so servisom v Presove. Maly, utulny, s milym personalom.
Obrázok

Rimi
Auto: Citroen C4 WRC
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 29. Januára 2009, 22:44

V Tempuse v Bratislave ked neprides v kravaticke ani sa s tebou nebudu zaoberat..Mna a moju polovicku oslovila recepcna asi po 15 minutach...Ale servis klobuk dole,s pracou som bol nadmieru spokojny aj ked je pravda,ze tam mam znameho...
ex 316i Compact Arktissilber
Citroen C4

Everyday is like a bullet in your brain.

Jannci
Auto: MB
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 29. Januára 2009, 23:22

Rimi napísal:
V Tempuse v Bratislave ked neprides v kravaticke ani sa s tebou nebudu zaoberat..Mna a moju polovicku oslovila recepcna asi po 15 minutach...Ale servis klobuk dole,s pracou som bol nadmieru spokojny aj ked je pravda,ze tam mam znameho...

Ja ked som prisiel do tempusu po diely, (odbehol som si z roboty, cize, usmudlane rifle, tricko) tak tiez dlho nikto nic... tak som sa spytal, ze ci tu je niekto co je na vydaji. oni ze mam pockat. tak cakam, cakam a nic. Uz mi to nedalo, zbadal som chlapika v monterkach, na kraji haly, tak som skrikol, hej potrebujem toto, a spustil som cisla... Mal si vidiet, vsetci ti pani v kravatach prerusili rozhovor, a divali sa co sa bude diat, a z nicoho sa tam zjavili az dvaja chlapici na vydaj.

A tak to je v zivote, ked si neotvoris hubu, tak nemas nic

airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Piatok, 30. Januára 2009, 00:31

nechapem vobec dovody, naco sa zaoberat nejakymi autorizovanymi servismi. Dooobre, keby som mal auto nove, tak v ramci zaruky by som urcite par mesiacov navstevoval servis, ale potom ani <>.
Treba radsej pracovat natom, ako si mozme danne veci spravit sami.....

BMWpositiv

Piatok, 30. Januára 2009, 08:11

minotaur25 napísal:

...keď sa pýtaš, tak ja chodím do Zvolena, HAVA autoservis máš zrejmä na mysli... :wink:

NiktO
Auto: F11 530D

Piatok, 30. Januára 2009, 10:09

stjr napísal:

Nechcem pausalizovat, ale Kosice u mna vedu suverenne rebricek NAJHORSICH BMW servisov v Slovenskocesku. Potom, dlho, dlho nic a druhy je AuTec v Prahe. Teraz nehodnotim kvalitu servisnych prac, lebo do toho nevidim, hodnotim pristup k zakaznikovi, na ktorom mi dost zalezi zvlast u predajcov, ktori si zakladaju na tom, ze ponukaju premiovy tovar a sluzby.

Nechcem, aby sa mi tam klanali a otvarali mi dvere a su omnoho drahsie a lepsie auta ako nejaka E92 335i (ale f plnej palbe, na hlinach a v metle ;)), ale aspon elementarnu mieru slusnosti si myslim, ze by som si snad mohol zasluzit. Prijimaci technik skoro na mna naplul od toho pohrdania, nechal ma cakat asi 45 minut v UPLE PRAZDNEJ prijimacej kancelarii o 8 rano, pri preberani auta a prevoze do budovy servisu to dal 'na podlahu' - asi chcel urobit dojem alebo co, auto vratil spinavsie nez jake som tam dal. A milion dalsich drobnych veci, ktore mna osobne strasne irituju. V skratke to bol pristup o tom, ze on je boss a ja mozem byt rad, ze ma vobec zoberie. Miestami som mal pocit, ze chce uplatok...

Dobre skusenosti mam so servisom v Presove. Maly, utulny, s milym personalom.

A ty si z Kosic???..A na tom servise sa zhodneme..Ako mam tam znameho ale iba na nahradnych dieloch..Ale ked som tam dal auto raz(prvy a posledny krat) do servisu tak des a hroza...Nikdy viacej...Pristup ako keby boli nahnevany na mna ze museli rano vstavat do roboty a robit moje auto..Jakeby som ich este aj zdrbal ze preco mi to nespravili poriadne...No skratka servis ktory BMW robi hanbu!!!!
4ever BMW
EX E36 316i, r.v.97...
EX E90 325i, r.v.05... http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-aut/krasavec-e90-325i-t64804.html?hilit=E90" onclick="window.open(this.href);return false; 325i
F11 530D, r.v.12... https://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-aut/bmw-f11-530d-novy-pribeh-zacina-t110086.html
Chrysler 300C 5,7 Hemi, r.v. 09...

stjr
Auto: Otec ma Feliciu
Kraj: Zahraničie

Piatok, 30. Januára 2009, 10:46

NiktO napísal:

A ty si z Kosic???..A na tom servise sa zhodneme..Ako mam tam znameho ale iba na nahradnych dieloch..Ale ked som tam dal auto raz(prvy a posledny krat) do servisu tak des a hroza...Nikdy viacej...Pristup ako keby boli nahnevany na mna ze museli rano vstavat do roboty a robit moje auto..Jakeby som ich este aj zdrbal ze preco mi to nespravili poriadne...No skratka servis ktory BMW robi hanbu!!!!

Ta ne? Kosican jak repa, ale uz par rokov zijem inde. Zhodou okolnosti som bol v KE, ked mi odislo palivove cerpadlo na asi pol rocnom aute a bohuzial som to musel s nimi riesit. Co bolo dost zarazajuce je, ze ti chlapici boli mladi chalani, okolo 25. Ak by to bol nejaky stary chreno - odchovanec sociku - tak dajme tomu, ze proste pojmu 'zakaznicky orientovany pristup' vobec nerozumie, ale mladi by to uz mohli vediet, nie?
Obrázok

Rimi
Auto: Citroen C4 WRC
Kraj: Bratislavský

Piatok, 30. Januára 2009, 12:12

Ta ne? Kosican jak repa, ale uz par rokov zijem inde. Zhodou okolnosti som bol v KE, ked mi odislo palivove cerpadlo na asi pol rocnom aute a bohuzial som to musel s nimi riesit. Co bolo dost zarazajuce je, ze ti chlapici boli mladi chalani, okolo 25. Ak by to bol nejaky stary chreno - odchovanec sociku - tak dajme tomu, ze proste pojmu 'zakaznicky orientovany pristup' vobec nerozumie, ale mladi by to uz mohli vediet, nie?[/quote]

Toto mi znami co je v Tempuse vravel,ze dojdu novy mlady co v zivote BMW ani nevideli,dostanu skolenia a sup ide robit auto...Cest vynimkam..
ex 316i Compact Arktissilber
Citroen C4

Everyday is like a bullet in your brain.

dany

Nedeľa, 1. Februára 2009, 11:01

Ja mám skúsenosť veľmi dobrú v Žiline aj s prístupom aj s prácou.Pravý opak Tempus v Bratislave.Prístup katastrofa a práca tiež.A cena za prácu ? za 3 a pol hodiny práce 530 euro, takže nikdy viac.Keby som aspoň mohol povedať, že som bol s prácou spokojný a stálo to za to, ale absolútne nie.A hlavne po celú dobu som mal nepríjemný pocit, že ma tam chcu na všetkom o**bat.

docertabum

Pondelok, 2. Februára 2009, 23:47

no ty kokso, normalne mam zacat mat strach ist do servisu tu v KE? :) inak ked som tam bol ja dat poprezerat "moje buduce" auto, tak sice sme dost cakali kym nas zoberu, ale potom to islo bez problemov. a taktiez nam mali dat vediet, kedy bude auto k odberu, ale to zabudli, tak sme sedeli na kave skoro 2 hodky, kym sa nam to nezacalo zdat podozrive. no ale aj pri vydaji bol ten technik celkom zhovorcivy, povedal, co by bolo vhodne vymenit, aj nam vypisal presne suciastky :) no a kde teda v KE odporucate? 8-[
BMW e46 323i

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 44 neregistrovaných