axson napísal:Skypco cakal som ze sa k tomu vyjadris, viem ze v tom behas, mohol by si mi to troska priblizit, ako to pripojim k tomu radio modulu, kde ho najdem, co budem na to potrebovat a kde by som sa dostal ku kabelazi a podobne? Pripadne ci by si nevedel zaobstarat co to potrebne na rozchodenie toho GROM-u...
Vopred dik...
Sorry ze az teraz, ale akosi nebol cas... az teraz som sa zastavil a to mam este kamosovi spravit na zajtra cestovne poistenie...
...ale k teme, k radio modulu to napojis signalnym kablom, ktory stoji cca 25,- EUR a napajacim kablom za cca 11,- EUR...
Tuto kabelaz si objednas v BMW podla posl. 7 znakov VIN s tym ze mas verziu professional ako si pisal (velka navi 16:9)
Prehliadol som ze pises kde ho najdes - takze vzadu v kufri na lavej strane pod tapacirom (a dufaj ze to bude BM54

)
Najjednoduchsia alternativa aby ti nic nechybalo je kupit rovno prestavbovu sadu pre CD menic. Budes tam mat sice vela
blbosti naviac ako su plechy na uchytenie ale tie nastastie nerobia cenu...
Grom potom napojis trunk kablom (BMW-T), ktory som povesil na predchadzajucej strane...
A uz potom sa z toho budes tesit ako Miro..., inak prisiel ti uz odomna ten trunk kabel..?