... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
myroslav napísal:no tu nasu slovensku policajnu M3-ku este stale nikto nevyfotil??????
 Nech maju policajti M3, aj M6 a hocijake silne auta. Aspon pochytaju tych arogantnych hajzlov na Ochcaviach co fakt ohrozuju vsetkych a nalepia sa trebars aj na M3 zozadu a myslia si, ze s nou mozu zavodit a maju na to...ved maju 2.0TDI, najlepsi motor na svete a su sefovia na nasich cestach co vedia kluckovat medzi autami, vsetkych predbiehat trebars aj cez odstavny pruh, ak nevedia niekomu aj inak utiect...ALE POKIAL NIKOHO NEZABIJU !!!
  Nech maju policajti M3, aj M6 a hocijake silne auta. Aspon pochytaju tych arogantnych hajzlov na Ochcaviach co fakt ohrozuju vsetkych a nalepia sa trebars aj na M3 zozadu a myslia si, ze s nou mozu zavodit a maju na to...ved maju 2.0TDI, najlepsi motor na svete a su sefovia na nasich cestach co vedia kluckovat medzi autami, vsetkych predbiehat trebars aj cez odstavny pruh, ak nevedia niekomu aj inak utiect...ALE POKIAL NIKOHO NEZABIJU !!!Xader napísal:Ja s tym napriklad suhlasimNech maju policajti M3, aj M6 a hocijake silne auta. Aspon pochytaju tych arogantnych hajzlov na Ochcaviach co fakt ohrozuju vsetkych a nalepia sa trebars aj na M3 zozadu a myslia si, ze s nou mozu zavodit a maju na to...ved maju 2.0TDI, najlepsi motor na svete a su sefovia na nasich cestach co vedia kluckovat medzi autami, vsetkych predbiehat trebars aj cez odstavny pruh, ak nevedia niekomu aj inak utiect...ALE POKIAL NIKOHO NEZABIJU !!!

SnipE_88 napísal:na tie nekonecne kilometre nasich dialnic im uz treba M5? no wow

sniper napísal:Vymenil M5 za Audi RS6 Avant RS 6 Avant 5.0 TFSI quattro 426(580) kW(PS) tiptronic

tak mi zacal blikat co som to za pirata.
 tak mi zacal blikat co som to za pirata.sniper napísal:Vymenil M5 za Audi RS6 Avant RS 6 Avant 5.0 TFSI quattro 426(580) kW(PS) tiptronic
sniper napísal:na také autá musia mať aj niečo v hlavách, pri našich policajtoch aj tak dlho nevydržia

SnipE_88 napísal:ak niekto vymeni M5 za RS4 tak to je ***** a viac k tomu niet co dodat

zarobil som si nan sam a som nan patricne hrdy ( na M5 by som bol viac ale mam 20 rokov takze mozno raz)
 zarobil som si nan sam a som nan patricne hrdy ( na M5 by som bol viac ale mam 20 rokov takze mozno raz)