... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
andy.3
Autor témy
Auto: BMW 318is coupe '91
Kraj: Bratislavský

Ohrev zadneho okna - help

Streda, 14. Januára 2009, 18:54

Predchadzajuci majitel mojho ISka (1.8 ) si dal u niekoho prehodit startovanie z kluca, na tlacitko ohrievania zadneho skla.

Ak chcem nastartovat musim najprv otocit klucikom do polohy kedy sa rozsvietia kontrolky a potom gombikom nastartovat. Navyse je to tak sprosto spravene, ze tym gombikom pretocim motor aj ked nemam klucik v zapalovani.

Chcel by som to dat do povodneho stavu, ale na schemy som magor. Nasiel som tu schemy z tohto linku: http://shark.armchair.mb.ca/~dave/BMW/e30/

ale pri mojom IS coupe z '91 tam je na scheme nejaky ventilator na zadne okno, ktory tam ja urcite nemam tak ma to tam myli.

Chcel by som vas poprosit ak to niekto ma original funkcne na svojom IS ci by mi vedel nejak zdokumentovat kable tak aby som to vedel podla farieb zapojit spat.

Alebo popripade nejaky ochotny zrucny jedinec z BA co by sa mi na to pozrel za rozumnu cenu ;)

A este jedna vec: co sa tyka poloh, sprava sa vam ten gombik ohrievania tak isto ako gombik "STYRIEK" tj. stlacim, ostane dole a blinkre blikaju, stlacim znova, vrati sa hore a blinkre sa vypnu?

Za pomoc vopred dakujem.. A.

slamec

Štvrtok, 15. Januára 2009, 09:39

daj si to prerobiť na pôvodné alebo niekomu kto sa vyzná a nech ti to urobí poriadne

ja som to tiež mal na predchádzajúcom aute tak "narýchlo" bez poistenia a za jazdy som omylom stlačil "štart" a za jazdy som roztavil štartér aj s magnetmi a odišiel aj zotrvák

potom som to komplet prerábal

andy.3
Autor témy
Auto: BMW 318is coupe '91
Kraj: Bratislavský

Piatok, 16. Januára 2009, 14:33

Presne to chcem urobit, len neviem o nikom, kto robi DOBRE elektriku v aute, lebo domacich "kutilov" je vela ale tomu nedam auto do ruky.
Takze ak mate niekto, dobre skusenosti s niekym, ze robi fakt dobru robotu dajte vediet prosim. Som z BA.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 15 neregistrovaných