... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

reklamne predmety bmwklub.sk

Hoky
Auto: BMW 320d/100 kW
Kraj: Nitriansky

Utorok, 6. Januára 2009, 12:25

Vlastnosti jazdy nemám zmenené, všetko ako mám byť. Teda tak ako to bolo aj keď nič nebuchotalo. Na prednej náprave má vybitý čap riadenia a obydva hlavné siletbloky ramien. Ale niečo mi búcha aj zo zadu, neviete čo tam zvykne odchádzať? Preto som sa aj pýtal, že či to môže byť horné uloženie tlmičov, lebo sem tam počujem zabuhotať z hora...
BMW E46 320d/100 kW ( 04/2000 )

Užívateľov profilový obrázok
k_michal
Kraj: Banskobystrický

Utorok, 13. Januára 2009, 08:48

Hoky napísal:
Vlastnosti jazdy nemám zmenené, všetko ako mám byť. Teda tak ako to bolo aj keď nič nebuchotalo. Na prednej náprave má vybitý čap riadenia a obydva hlavné siletbloky ramien. Ale niečo mi búcha aj zo zadu, neviete čo tam zvykne odchádzať? Preto som sa aj pýtal, že či to môže byť horné uloženie tlmičov, lebo sem tam počujem zabuhotať z hora...

ak ti bucha zadna naprava tak to casto byva vybity predny silentblok ramena o kaoseriu alebo horne ulozenie tlmica
na tester tlmicov sa vyser je to nahovno, aj ked su tlmice v pecku
tak to vypise ze su na 95% OK, asi tak
radsej vymen za kvalitne a pocitis rozdiel :wink:
Obrázok
E36-328i coupe-ex

Hoky
Auto: BMW 320d/100 kW
Kraj: Nitriansky

Utorok, 13. Januára 2009, 11:12

Presne tie silenbloky idem meniť, ale až na budúci týždeň, v servise majú všetko nafulované... Potom uvidím či to bude ďalej buchotať ale dúfam, že nie nech už mám svätý pokoj :lol:
BMW E46 320d/100 kW ( 04/2000 )

Užívateľov profilový obrázok
Rimi
Auto: Citroen C4 WRC
Kraj: Bratislavský

Utorok, 13. Januára 2009, 15:24

Ked zatazim prdel na compacte tiez mi padne dole o cca 5cm,v podstate tesne nad koleso.Menil som pruziny a pomohlo to mozno o 2cm.da sa to dat este nejako vyssie?pripominam,ze vzadu je E30naprava.. Dik
ex 316i Compact Arktissilber
Citroen C4

Everyday is like a bullet in your brain.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 30 neregistrovaných