... všetko o BMW ...
Duffy napísal:tak si predstavme situaciu .. ja idem vpredu na dobrych zimnych gumach a ty macher na letnych ides za mnou . ja dam nohu z plynu dole , cize ty neuvidis hned ze spomalujem a zrazu predomnou neocakavane zastava nejaka zenska bez blinkra , ktora xce zobrat kamosku , oproti ide krasny polsky kamion ktory tama v pici . ups , slapnem na brzdu a zastanem za dajme tomu x metrov. predpokladajme , ze ty presne v tej istej chvili budes sledovat cestu a moje brzdove svetla (neprepinas popici song na radiu , nepozeras po pipkach , nepises sms ,alebo neviem co dalej) a stupis na brzdu v tej istech chvili . zabrzdis ale o x+ y metrov . a ver mi to y bude veacsie ako vzdialenost medzi nasimi autami.
neznasam takych ignorantov , keby si mal tukol , vysiel by som von a vidim ze mas letne , nemam zlutovanie .. ani poistovna nie . tak sa plz laskavo uvedomte .
ice.blade napísal:osobne mam odjazdenych par zim na letnych gumach za cias este ked som bol studakom a nevedel som naskrabat par drobnych na zimne ale aspon som sa co to naucil a celkom ma to potom neskor aj bavilo nechavat si v zime na zadnej naprave letne... jazdil som tak da sa povedat v malom mestecku a viac menej v okoli kde na mna necihaju semafori alebo vodici co by na mna trubili ze jazdim pomalsie ako ostatni ale fakt niet nad dobre zimne gumy :) netreba blbnut ze ja to mam v prdeli radsej jazdit bez nehody a opatrne
hmlovky... hmlovky, vyjebane hmlovky!