... všetko o BMW ...

Moderátori: MT-SPEEDY, vilo

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
patres
Auto: qupé
Kraj: Bratislavský

Utorok, 13. Januára 2009, 10:43

Tym mojim prispevkom som nemyslel ze zimne pneumatiky neuznavam,prave naopak.......suhlas...

pysta

Utorok, 13. Januára 2009, 10:44

Presne duffyho situaciu som zazil, ja zimne, zabrzdil som. Za mnou audina na zimnych, zabrzdila. Za nou 8 sekund piskania a supa ze sa audina o mna rozpucila. Fobia na letnych...
A to bolo sucho, len zima

actros73
Auto: BMW-525d
Kraj: Košický

Utorok, 13. Januára 2009, 11:58

duffy to dobre napisal.az niekto rozjebe krasne auto koli letnym v zime ,az potom sa chyti za hlavu ,,ked este bude most, :lol:

kamelot
Auto: BMW E46 330dT
Kraj: Košický

Utorok, 13. Januára 2009, 12:07

Duffy napísal:
tak si predstavme situaciu .. ja idem vpredu na dobrych zimnych gumach a ty macher na letnych ides za mnou . ja dam nohu z plynu dole , cize ty neuvidis hned ze spomalujem a zrazu predomnou neocakavane zastava nejaka zenska bez blinkra , ktora xce zobrat kamosku , oproti ide krasny polsky kamion ktory tama v pici . ups , slapnem na brzdu a zastanem za dajme tomu x metrov. predpokladajme , ze ty presne v tej istej chvili budes sledovat cestu a moje brzdove svetla (neprepinas popici song na radiu , nepozeras po pipkach , nepises sms ,alebo neviem co dalej) a stupis na brzdu v tej istech chvili . zabrzdis ale o x+ y metrov . a ver mi to y bude veacsie ako vzdialenost medzi nasimi autami.

neznasam takych ignorantov , keby si mal tukol , vysiel by som von a vidim ze mas letne , nemam zlutovanie .. ani poistovna nie . tak sa plz laskavo uvedomte .

vyborene napisane, suhlas na 101% :wink:
Obrázok
E46 330dT Orientalblau

alfi666

Utorok, 13. Januára 2009, 14:25

tak tak.. nastastie zimne su uz povinne a vsetci co ich nebudu mat budu j.banyy ;)
No more BMW... chodim peso ;)
E61 530d titansilber - EX
E46 320d farngrün metallic - EX

GOOSE
Auto: BMW E34 525i

Utorok, 13. Januára 2009, 14:56

Páni, dnes som mal možnosť ísť s letnými gumami na honde. Podotýkam, že na ceste nebol sneh. Občasne len mokro. A BOLA TO RIADNA K0K0TSKÁ ŠMÝKAČKA :evil: A to mám kvalitné sezónu jazdené letné gumy.

Keď som prišiel pred pneuservis, kde už bol sneh, mal som obrovský problém vôbec zabočiť do dvora.

Na jednej križovatke som ledva zastavil. Keby predomnou nešiel kamarát ako sprievodné vozidlo (pre istotu) a nebol dostatočne chytrí na to aby sa pozeral do zrkadiel či sa nešmýkam, tak by som mu bol rozbil auto.

Najvačšia KOKOTINA jazdiť v zime na letných AJ KEĎ JE SUCHÁ CESTA!!!!!!!

To je ako jazdiť na plastových kolesách z angličáku :twisted:
BMW E34 M5 / BMW E34 525i / E36 316i coupe / Ex: BMW E34 535i, E39 2,8i individual, E36 318i, E30 318i

Bodka
Auto: EX: E36 325TD

Štvrtok, 15. Januára 2009, 02:16

Tak som chcel aj ja prispiet, ale ani som si nestihol zamerat teren a uz dosli strazcovia zakona (uplne pri konci to blikanie). Ale pristup bol velice slusny, takze :wink:
Aspon zahrievacka :?
http://www.youtube.com/watch?v=bvkJrIlsmjU
Obrázok

ice.blade

Štvrtok, 15. Januára 2009, 03:06

osobne mam odjazdenych par zim na letnych gumach za cias este ked som bol studakom a nevedel som naskrabat par drobnych na zimne ale aspon som sa co to naucil a celkom ma to potom neskor aj bavilo nechavat si v zime na zadnej naprave letne... jazdil som tak da sa povedat v malom mestecku a viac menej v okoli kde na mna necihaju semafori alebo vodici co by na mna trubili ze jazdim pomalsie ako ostatni ale fakt niet nad dobre zimne gumy :) netreba blbnut ze ja to mam v prdeli radsej jazdit bez nehody a opatrne

Duffy

Štvrtok, 15. Januára 2009, 05:44

ice.blade napísal:
osobne mam odjazdenych par zim na letnych gumach za cias este ked som bol studakom a nevedel som naskrabat par drobnych na zimne ale aspon som sa co to naucil a celkom ma to potom neskor aj bavilo nechavat si v zime na zadnej naprave letne... jazdil som tak da sa povedat v malom mestecku a viac menej v okoli kde na mna necihaju semafori alebo vodici co by na mna trubili ze jazdim pomalsie ako ostatni ale fakt niet nad dobre zimne gumy :) netreba blbnut ze ja to mam v prdeli radsej jazdit bez nehody a opatrne

jasne , ved niekedy si mohol o zimakoch lensnivat , ale aka husa bola premavka vtedy , kolko premotivovanych mladikov na "dobrych autach" vtedy jazdilo ?

killian
Autor témy

Štvrtok, 15. Januára 2009, 10:34

je na kazdeho zodpovednosti, ake gumy pouzije za akeho pocasia na akych cestach a ako s nimi bude jazdit. Mam 225 siroke gumy v predu a 245 vzadu, letne. Na suchej ceste pri -7 je problem presmyknut kolesa ci uz pri brzdeni alebo rozbehu. Na mokrej ceste (odhrnuta, posolena) je to porovnatelne s mokrou cestou v lete. Na neodrhnutej ceste je to problem ovladat, preto ak vtedy potrebujem jazdit, idem otcovou toyotou s uzkymi zimnymi gumami. Takze ak ma vidite ist na videu bokom, neznamena to, ze tak chodim aj v premavke. Tuto zimu som nemal ziadnu koliziu ani hrozbu spojenu s nedobrzdenim alebom smykom a mozete mi verit ze kolony nevytvaram :lol:

killian
Autor témy

Štvrtok, 15. Januára 2009, 10:42

hmlovky... hmlovky, vyjebane hmlovky!

ano, na videu som jazdil s nepsravnym osvetlenim (parkovacie svetla AE, hmlove svetla), porusoval som vodorovne dopravne znacenie, neprisposobil som rychlost stavu vozovky, verejne som vsetkych ohrozoval, nedal som prednost kameramanovi ked chcel prejst cez prechod a spolujazdec daval cez okno znamenie o zmene smeru jazdy. A nebol som priputany. :cry:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný