... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
margi
Autor témy

E36/318i prehrievanie zadnych bubnov

Nedeľa, 11. Januára 2009, 14:29

Caute mam bmw e36 318i se automat a mam taky problem ze skoro stale ked dojazdim tak zadny lavy bubon je uplne prehriaty a od kolesa sa da citit smrad akoby tam nieco horelo. Bolo mi p[ovedane ze mi ostava visiet brzda ale ked som dal auto na zdvihak tak sa koleso tocilo volne a nezdalo sa mi ze by ho nieco brzdilo. No tiez mi bolo povedane ze to moze byt lozisko ale neviem to sa mi nezda ved preco potom ten smrad? Mal uz niekto podobny problem? Ak ano please pomozte.
BMW ADDICT

Brano-HAVA
Kraj: Banskobystrický

Nedeľa, 11. Januára 2009, 18:06

Lozisko sa nikdy nezohreje tak ze citit zhoreninu, urcite je to brzda asi je len nahoda ze prave vtedy bola volna. Zhod dole bubon a hned ti bude jasne, ak najdes vypadane pakne alebo vyhriate tak ich budes musiet vymenit, ak nebudu vyzerat zle tak ich treba premazat a rozhybat (budu pridrete pravdepodobne na tiahle ruc. brzdy). Bubon pojde dole asi trochu tazsie treba povolit stelovaciu rozperku.

margi
Autor témy

Nedeľa, 11. Januára 2009, 23:43

Aj som si hned myslel ze lozisko to nebude. OK ja teda skusim vymenit tie pakne. Dakujem pekne za radu. No a este dnes som prisiel na to ze rucna mi zabera len prave na tom zadnom lavom kolese a na pravom zadnom ani trochu, mozno to s tym ma nieco spolocne tak pre istotu dam poriesit aj tu rucnu. Este raz dakujem.
BMW ADDICT

Brano-HAVA
Kraj: Banskobystrický

Pondelok, 12. Januára 2009, 15:30

Kedykolvek

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných