... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
ice.blade
Kraj: Bratislavský

Nedeľa, 21. Decembra 2008, 23:00

Pjotr napísal:
Taaakze z repra nejde ziaden zvuk tym padom ani do zosiku asi bude teda odpaleny cinch vystup na autoradiu to jedine ze vymenim autoradio :roll: Kua :smile:

este moze byt niekde seknuta kabelaz... aby sa nestalo ze kupis new radio strcis ho tam a nebude ti to hrat :)

Pjotr
Autor témy

Nedeľa, 21. Decembra 2008, 23:02

ice.blade napísal:
este moze byt niekde seknuta kabelaz... aby sa nestalo ze kupis new radio strcis ho tam a nebude ti to hrat :)

Hmm tak to asi ne ved nema byt kde ani dovod preco by mala byt seknuta nevadi kupim new autoradio. Kabelaz sa mi nechce moc kontrolovat. Ved konieckoncov mi to tam nahadzoval ten chalanisko aj tak nema teraz cas. :shock: Nevadiii :D

alfi666

Pondelok, 22. Decembra 2008, 12:22

Tak aspon si nasiel povod problemu ;)

Este mozes skusit 1 test - vytiahni CINCHe z radia ale nechaj radio zapnute aby isiel zosilnovac. Ak sa chytis LEN tych strednych kolikov na cinchi, tak zosilovac by ti mal trosku brucat ;).. tym padom budes vediet, ze kabelaz je OK ;)
No more BMW... chodim peso ;)
E61 530d titansilber - EX
E46 320d farngrün metallic - EX

Pjotr
Autor témy

Sobota, 10. Januára 2009, 11:55

Halooo.Dosiel mi nato kamarat...vsetko je OK...problem bol uplne jednoduchy...poistky na zosiku :D Vsetko ide super ALE...ked tomu troska pridam...blikaju mi svetla....slaba baterka ??? dobre dedukujem...poradte nejaku prosim

Užívateľov profilový obrázok
slamec

Sobota, 10. Januára 2009, 12:28

Pjotr napísal:
Halooo.Dosiel mi nato kamarat...vsetko je OK...problem bol uplne jednoduchy...poistky na zosiku :D Vsetko ide super ALE...ked tomu troska pridam...blikaju mi svetla....slaba baterka ??? dobre dedukujem...poradte nejaku prosim

odporúčam banner, ťažko som ju skúšal v zime na predchádzajúcom aute

a prihoď sa do napájania hifi aj kapacitor

Pjotr
Autor témy

Sobota, 10. Januára 2009, 18:56

slamec napísal:
odporúčam banner, ťažko som ju skúšal v zime na predchádzajúcom aute

a prihoď sa do napájania hifi aj kapacitor

Jasne nevies nahodou aky max.rozmer tam mozem dat alebo aku tam mas konkretne ty ? kolko bude stacit ?...80?

Pjotr
Autor témy

Sobota, 10. Januára 2009, 19:41

tak nic uz som nasiel temu zaoberajucou sa baterkou...dik vsetkym CAU

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 232 neregistrovaných