... všetko o BMW ...
kozel019 napísal:od vtedy ked tocim auto do vyssich otacok tak mi blika ASC. moze to robit to ze tam mam rezervu s inimi rozmermi ako ostatne kolesa?
pysta napísal:zabudol som dodat ze ten defekt sa mi stal na prednom kolesi keby to bolo vzadu tak to pochopim ale predu? tak preto je mi to dost divne. ma ACS nieco spolosne aj s prednimi kolesami? a maju predne kolesa vpliv na aut. prevodovku?Ano, tym to je, ASC hlasi preklz, preto ani automat neradi ako ma. Okrem toho ze diferak sa tomuto tiez moc netesi -> cim skor tam daj normalne koleso
janmederi napísal:no tak to si ma moc nepotesil ... ta moja ma najazdene okolo 270 000 tak je dos mozne ze aj ta je KO . cez tizden mi ma prist nova pneu. tak ked to vymenim tak ti dam vediet ako to dopadlonoo ja uz riesim podobny problem par mesiacov a uz som utratil vela penazi za to ze mi auto neradilo tak ako malo a presno to iste mi robylo ..akurat ze mne nesle len po dvoju a aod 4 hore mam 525 tds..a tiez mi aj abs vypina..Lenze u mna sa rozpadava prevodovka dal som auto na repas do sence ..tam zistili ze nie to com ...bude to stat cca asi omolo 40 000- 50 000..km mam 190 000 a mozno aj viac ak ten co ho doviezol sa vyblaznil zo stocenim..
Helldiver napísal:dik za infoMas 5 stupnovy automat, 6 stupnove boli az v novsich modeloch... To co pokladas za zaradenie sestky je LOCKnutie hydromenica, mierne vtedy spadnu otacky a vela ludi si mysli ze to sa zaradil dalsi stupen.
kozel019 napísal:uz mam konecne vymenenu tu pneumatikua vsetko ide ako ma. kto by to bol povedal ze taka "hlupost" a ma taky vpliv na automaticku prevodavku. este by som sa chcel spitat ci robily aj 6 stupnove automaty lebo vela ludi mi hovorilo ze to je hlupost ze BMW robi len 5st. a ja mam v technickom pisany 5st. aut. ale ked som to pocital xkrat tak som napocital 6st.
kozel019 napísal:zabudol som dodat ze ten defekt sa mi stal na prednom kolesi keby to bolo vzadu tak to pochopim ale predu? tak preto je mi to dost divne. ma ACS nieco spolosne aj s prednimi kolesami? a maju predne kolesa vpliv na aut. prevodovku?
kozel019 napísal:zabudol som dodat ze ten defekt sa mi stal na prednom kolesi keby to bolo vzadu tak to pochopim ale predu? tak preto je mi to dost divne. ma ACS nieco spolosne aj s prednimi kole
sami? a maju predne kolesa vpliv na aut. prevodovku?