... všetko o BMW ...
Moderátor: www.bmwklub.sk
24easy napísal:je to skoda pripada mi to ako keby dosla kryza aj na tento web cim dalej tym je tu menej ludi
dodoIPD napísal:Inzerat :
"kupim know-how ako robit uspesne zrazy . platim cash" :)
Ja sa snad s pomocou par ludi z BA+okolie casti klubu posnazim nieco v lete vymysliet..
TiTAN napísal:tak to si nemyslim navstevnost praveze stale stupa, nemyslim si ze oz ma nejaky vplyv na navstevnost fora
rodgers napísal:ale nikto nepovedal ze nebudu celoslovenske stretka, dajte tomu cas chlapi
TiTAN napísal:neni to len o tretom zraze, jednoducho slo o to ze hocikto kto zaplatil clenske mohol byt clenom. Bolo s tym brutalne vela roboty ale robili sme to hlavne pre ludi a preto ze nas to bavilo (tie zrazy) kvoli tomu vzniklo aj OZ. Problem je v tom ze tato chut nas presla po 3tom zraze ktory nedopadol podla ocakavani. Ked sme do jeho organizacie vrazili kopec nasho casu, prostriedkov a vybavovania. Lenze nemali sme s neho nejaky super pocit ako s mensich zrazov predtym. Nejde o kvantitu ale kvalitu. Preto sme sa aj tak rozhodli ze bmwklub sk ako oz zanikne forum ostava nadalej sa on budem starat. A vymyslime nieco pre tych ludi s ktorymi to bude mat zmysel a bude nas to bavit znova