Pondelok, 29. Decembra 2008, 14:32
mne toto robilo na Seate ako sa pise o par prispevkov vyssie. Pri zapnuti sa vynuloval palubny pocitac a rucicky rychlosti a otacok padli dole. Myslim ze to bude podobny problem. Vymenil som asi 10 balastov, aj vybojok na xenony, prezemnil som budiky aj baterku, dal som to cez relatka (vsetko uzemnene na baterke), dal som tam kondenzatory naviac, RC clen na odrusenie no nepomohlo vobec nic. Dal som aj novu baterku btw.. Vsetko fungovalo len obcas. Nakoniec som to vyriesil tak, ze som vsetko vysklbal, a chalan co mi predaval xenony k tomu predaval aj take krabicky - stabilizatory. Tie mi to do znacnej miery eliminovali. Naviac som zistil ze mi to robi hlavne vtedy, ked hned po starte zapnem xenony, takze teraz po nastartovani pockam do chvile ked davam prvy krat dvojku a vtedy ich zapnem. Odvtedy mam s tym pokoj.
Naviac som nasiel take programovatelne relatko ktore sa da nastavit cas a trvanie zopnutia, nastavil som ho tak ze zopne tak minutu-dve po starte a zapne mi svetla, takze mam takto kvazi aj dene svietenie, len to este musim nahodit :)
Skus si dat tie stabilizatory alebo skus zapinat xenony az po chvilu, dufam ze ti to pomoze.