... všetko o BMW ...
Misho e-39 napísal:mne najskor kamarat nameral LP a PZ snimac a ked sme ich vymenili,tak mi nameral LZ vybrali sme ho,a zdalo sa nam,ze sme asi chytili lozisko s tym magnetickym kruzkom na snimanie,tak som za 2jecku kupil v BMW lozisko a stale svieti a sem-tam zhasne...bol som vBMW a elektrikar najskor nameral zadny snimac ked som m u povedal,ze som vsetko vymenil,tak mi zadrel ze riadiaca je urcite v haji...idem este v pondelok na geometriu,lebo som menil aj riadenie a potom mi neostava nic ine,len vyblvat peknu sumu za riadiacu...co sa vsetky ABS-ka na 39-nach poblaznili?????tiez riesim tento problem....v utorok idem menit pravy predny snimac ABS a uvidime.......
pillot napísal:Tato "SRANDA"stoji v BMW 30 litrikov vO firme BOSCH 22 litrikov na nete okolo 18,repas v ANGLICKU okolo 5Litrov,ale musis tam poslat svoju staru...myslim riadiacu jednotku nie frajerkuMne to ešte stále všetko svieti, a ako tak sledujem túto tému, tak mi to asi ešte aj bude. Elektronika je dobrá vec, ale v tomto prípade akurát tak lezie na nervy, vyhadzuje závady pekne postupne. Najlepšie asi začať rovno Riadiacou jednotkou. Neviete koľko asi taká sranda stojí?
BMW 530 M napísal:Tato "SRANDA"stoji v BMW 30 litrikov vO firme BOSCH 22 litrikov na nete okolo 18,repas v ANGLICKU okolo 5Litrov,ale musis tam poslat svoju staru...myslim riadiacu jednotku nie frajerkua tak to asi vyriesim...vladky mi pisal,ze by tam malo ist rovnake cislo,tak asi budem riesit ten repas...nevyblvam za par cievok 22litrov...potom nova sa musi este dat nakodovat v BMW!!!!!!!!!!!
![]()
BMW 530 M napísal:netreba v bmw lwn novu dať nakodovať .Zhraju aj normal Bosch serviseTato "SRANDA"stoji v BMW 30 litrikov vO firme BOSCH 22 litrikov na nete okolo 18,repas v ANGLICKU okolo 5Litrov,ale musis tam poslat svoju staru...myslim riadiacu jednotku nie frajerkua tak to asi vyriesim...vladky mi pisal,ze by tam malo ist rovnake cislo,tak asi budem riesit ten repas...nevyblvam za par cievok 22litrov...potom nova sa musi este dat nakodovat v BMW!!!!!!!!!!!
![]()
pillot napísal:to je sice fajn,keby ti to len svietilo...co mne zasa vadi najviac,ale ked nasnezi,tak ja sa radsej sankujem na sanach ako na mojej 5ke...aj ked v lete sa s nou da celkom dobre posmykat ale v zime nic moc,ked ta to v pol cm snehu toci na zvodidla...ja som zasa za opravu...radsej tie peniaze cashnem boschu ako klampiarovi!!!!!Práve som si uvedomil, že mi až tak moc nevadí, že mi to svieti do očí, ale to by bol ten najmenší problém, horšie je že to svedčí o funkčnosti niečoho, čo by mi raz môhlo aj dosť chýbať.
Takže mám hlavu v smútku.
No nič ideme šetriť, vianoce sú za nami, finančná kríza pred nami, no hádam to nejak rozchodím.
BMW 530 M napísal:to je sice fajn,keby ti to len svietilo...co mne zasa vadi najviac,ale ked nasnezi,tak ja sa radsej sankujem na sanach ako na mojej 5ke...aj ked v lete sa s nou da celkom dobre posmykat ale v zime nic moc,ked ta to v pol cm snehu toci na zvodidla...ja som zasa za opravu...radsej tie peniaze cashnem boschu ako klampiarovi!!!!!
ras11 napísal:vačšinou to je snímač, relatívne bežná závada aj u iných značiek. Takže najprv kontrolovať to a prípadne sa predtým pomodliť aby to bolo ono. Ale stretolo som sa s tým aj ja a furt to boli len snímače...