... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
Xader napísal:Diablo napísal:ale taká jedna čierna z BA, ževraj niaky Ivan![]()
a ešte jedna 3.0 z TN
Mal ju hotovuuuuu ? no supersnad vsetkych dobre vyklepal na sprintoch a obhajoval bmw dostojne
M3driver napísal:Xader napísal:Diablo napísal:ale taká jedna čierna z BA, ževraj niaky Ivan![]()
a ešte jedna 3.0 z TN
Mal ju hotovuuuuu ? no supersnad vsetkych dobre vyklepal na sprintoch a obhajoval bmw dostojne
jj, mal ju hotovu! ved cakal dost dlho!!![]()
bolo to super, jedine ma stve ze som mohol prist az vecer sam.
sprintiky neviem ako dopadli lebo som jazdil stale s nasimi. skoda ze som ta nestihol. 4x bawo na starte vypada najlepsie! takze cakam na vysledky pre porovnanie...
Diablo: k tomu paleniu. mne sa to zapacilo uz davnejsie, len sa mi nejako nechcelo, bol som dojebkany. a ked som sa konecne nechal ukecat tak ma to len nasralo! nemohol som to utrhnut ani za boha. normalne doteraz nechapem. na starej spojke co smykala som to tocil na mieste a hentam som sa nepretocil ani na celej sirek tej plochy...![]()
nechapem cim to bolo, ale dobre som zodral !!predne!! gumy.
M3driver napísal:Igor68 napísal:ta keramika sa da čo???:-)))))))))))
a ani cena nie je nejako vysoka....:-)
jj, presne!! za tu cenu by som to dal vzdy a vsade!! je to rozdiel...
Diablo napísal:Xader: smrdela kvalitne
Myslím že nás je viac čo sme dačo je...bali na svojom aute.
Vyzerá to tak že som odtrhol silentblok na motore![]()
M3driver: toje najväčšia sranda keď páliš gumy a viac sa zoderú prené ako zadné. Aj na mojom ISku to tak bolo. Ale zase vyzerá to dobre keď sú z gumy zodraté nápisy
M3driver napísal:Xader na Balinovom druhom videu sme ja, Marek, Nitro a ? to uz neviem rozpoznat. mara?