... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
xtreme
Auto: felda, stilo
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 25. Decembra 2008, 23:56

tiez by som to tipoval na ten riadiaci vstrek.. niekde tu na fore som cital ze auto vtedy ide na 60%.. som ho menil pred tyzdnom a neda sa to porovnat.. auto ide ako vymenene.. tie hadicky som tiez mal prasknute, ale vykon v porovnani s tou chybnou tryskou bol lepsi..
ale ak mas tu riadiacu trysku zlu tak ani po starte ti nezhasne ta zlta kontrolka trysky na pristrojovke.. svieti ci zhasne?
.

buky
Autor témy

Piatok, 26. Decembra 2008, 00:20

chlapi ja bi som to tipoval na elektriku lebo poobede islo ale ako som vipol a o pol hodiny natocil tak slo ale ak pomali tlacim na pedal tak zrychluje ale akonahle dam podlahu tak ma hluche miesto.rano pozriem na tu hadicku a kontrolku .zajtra napisem co a jak

buky
Autor témy

Piatok, 26. Decembra 2008, 00:26

kontrolka mi zhasne ale nafta rosi kolo kabla zo vstreku ale rano napisem ako to slo co ste mi radili

buky
Autor témy

Piatok, 26. Decembra 2008, 10:43

ahojte tak som to skusal s tou kotrolkou p predstavte si mn eto bliklo 3 krat a co to znamena neviete dufam ze je to ten hlavny vstrek

buky
Autor témy

Sobota, 27. Decembra 2008, 13:49

parobci mam to hkavny vstrek mal zlomenu trubicku na prepad atahalo falosny luft zablomboval som to aide jak pila ale treba to vymenit. :cry:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní