Cafte. Pozeram ze kolega z BF fora sem hadze svoje VTcka a dufam ze nebude vadit ked sem zopar hodim aj ja.
Ja preferujem skôr decentný štýl. Racing, cult, sport
Najnovšie budú vždy navrchu
Tak tento golf som si spravil z nudy. Ja som s ním spokojný. Šlo skôr o návrh mojej predstavy ako o spracovanie... Decent ako vždy Je to robené pre kamoša ktorý si chce jedného postaviť
Fabča taktiež do battlu
Peugeot do jedného battlu
Teamwork s Timilom
Saxo taktiež z nudy
Focus len tak z nudy.
Naposledy upravil/-a Guczmann v Streda, 24. Decembra 2008, 13:34, upravené celkom 1 krát.
Noo ja sa snazim robit auta podla svojich predstav, nehladim na to na akom mieste sa umiestnim, ci sa to auto paci alebo nie. Nerobím to pre show. Proste robím tie autá podla seba
len tak na uvod toto tu neni vw ani renault a pod. klub takze fotky podobneho charakteru tu nedavajte......!!!!!!!!nikto tu neni na ne zvedavy !!!!!!!!!!!!!!
robíš v pohode virtual....ale cypo to je trošku ina kategoria,snaží sa vyberať dosť pekné autá a má to uroven dost vysokej katogorie......ale vieš tu su skoro samí BMWváci a im pomastíš brucho najlepšie ale BMWvečkom..))))ale inak máš talent......ak chceš š vplnej miere prezentovať rozne virtulaly skus stranku http://bf2.beastie.sk/
To nemala byt urážka ale odkaz...)))))Len rada aby ta tu niektory nezožrali za živa....))))no urob nejaku jebu bmw a hned ti budu ležat pri nohách...))))