... všetko o BMW ...
 ....
 .... Predtym som chcel ist do benzinu, ale nakoniec sa pritrafil tento diesel. Ako hovorim, zatial spokojnost.... Treba sa previezt a davat si bacha na pravidleny chod motora, hlavna sranda su tie vstreky. Podavacie cerpadlo menil predosly majitel tesne predtym, ako mi predal karu - odislo. Ja mam 137tis km a auto slape zatial ako hodinky. 200tkm by som sa u toho motora nebal, hlavne pozor na tie vstreky...
  Predtym som chcel ist do benzinu, ale nakoniec sa pritrafil tento diesel. Ako hovorim, zatial spokojnost.... Treba sa previezt a davat si bacha na pravidleny chod motora, hlavna sranda su tie vstreky. Podavacie cerpadlo menil predosly majitel tesne predtym, ako mi predal karu - odislo. Ja mam 137tis km a auto slape zatial ako hodinky. 200tkm by som sa u toho motora nebal, hlavne pozor na tie vstreky...kačo napísal:ok, NL zabudam na diesel, diki za tip ...
ako zistim ze je turbo v prdeli? ci len ze auto dymi a netaha???
piste dalej ak sa da, airbone so spotrebou do 7L si ma dost potesil .... jazdis vacsinou mimo mesto dlhe trate?
kačo napísal:ok, NL zabudam na diesel, diki za tip ...
ako zistim ze je turbo v prdeli? ci len ze auto dymi a netaha???
piste dalej ak sa da, airbone so spotrebou do 7L si ma dost potesil .... jazdis vacsinou mimo mesto dlhe trate?