... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Miro525 napísal:Nooo super skoda zze je tma mam chut sa ist nato pozret. Jedna otazocka ako to s tou 9V baterkou mam poriesit --- to je co za trik ?Vyskusaj na koniec cinchov zapojit nejaky maly reprak mal by si tam nieco pocut ak mas dobre radio resp.vystupy z radia ,dalej vyskusaj napojit na woofer na moment baterku (najlepsie 9V) tym vyskusas ci nemas odpaleny reprak .Dalsia moznost je uz potom ze mas odpaleny (vlepsom pripade zle zapojeny) zosik ,to uz asi tak lahko nevyskusas ,skus vymenit ak mas moznost
Pjotr napísal:Mal by ti bzucat reprak (pozor nie na dlho) mala by sa pohnut membrana ak nieje zapecena cievkaNooo super skoda zze je tma mam chut sa ist nato pozret. Jedna otazocka ako to s tou 9V baterkou mam poriesit --- to je co za trik ?
Pjotr napísal:Nooo super skoda zze je tma mam chut sa ist nato pozret. Jedna otazocka ako to s tou 9V baterkou mam poriesit --- to je co za trik ?
alfi666 napísal:9V na sub nieje vela vzhladom na mnozstvo pruduTu 9V baterku by som neriesil9V je uz celkom vela na reprak aj ked je to sub...
Urob tak ako som ti hovoril ja a skus to s 1,5V baterkou... pripoj na chvilu kable z reproduktoru na tu baterku.. mal by si pocut ten reprak pukat
Miro525 napísal:Mal by ti bzucat reprak (pozor nie na dlho) mala by sa pohnut membrana ak nieje zapecena cievka
alfi666 napísal:Bzucat nebude pri jednosmernom napati... len membrana sa pohne... a pri 9V ju uz mykne teda poriadne... ak tam tu baterku da nadlho, tak ten reprak vypali ak je este zivy
Pjotr napísal:Takze takze odskusane reprak puka skusal som to mimochodom 1.2 baterkou...takze na rade su cinche musim zohnat nejaky reprak na cinch
ice.blade napísal:zober si obyc reprak aky doma najdes... pre pripad nudze stacia sluchatka z MP3 playera alebo vytiahni si z PC :) stiahni na radiu hlasitost na slabsie ze to budes tak akurat po tichu pocut... to na test staci a len pridrz kabliky z repro na cinchoch