... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
matko_kubko napísal:Proste v kuse. Akonahle sa motor zahreje, v lete ci v zime, mesto ci mimomesto, rychlo aj pomaly. Je to vzdy na 109, co chapem ze je 109C a tym padom mi jasne ze sa prevara voda... nevedel som ze to je tak vela...
Ako je mozne to vycistit? chemicky? ci myslis ze to zvladne ten automechanik? ak mas nejake doporucenie tak mozem ho navrhnut..
matko_kubko napísal:hmm tak to aby som zhanal chladic a vodnu pumpu... pozeral som a moc to ludia neponukaju :/ Mechanik vravel ze za 300sk to vycisti a vymeni chlad.zmes, tak to neni az tak vela, aj keby sa to nepodarilo... stale existuje moznost, sice s minimalnou sancou, ze to menit nebude treba :)
Ale tak teda zacnem sa obzerat po chladici...
Teraz mi je jasne ze to pretlak vytlacil trochu kvapaliny cez vicko... aspon ze som si to vsimol, a ze to mam moznost vymenit, v zahranici by to bolo hodne zlozite :)
Dakujem moc pekne za rady, este ze mame bmwklub a takych skvelych ludi v nom :)
K tomu oknu netusis co sa deje?
matko_kubko napísal:Nie, 300sk je za vymenu a vycistenie, 180sk za liter zmesi. Ja som nasiel na Shellke G11 za 125sk za liter, povedal ze mozem si kludne doniest sam...
Otazne je, ako budem hladat ten skrat ked nemam sajn kade je vedeny kabel... ach jo.. Ja som myslel ze jeden z tych kablov je kostra a druhy +, lebo medzi tymi privodovymi kablikami je 12V... Ked sedim ako sofer cumim pred auto, tak vlavo za mnou by malo byt plus, a vpravo kostra...
Ale nejak nechapem tych 7V co som nameral (aj ked som meral na karoserii dveri, nemal som kde inde najst kostru :) tak ze by farba takto posobila?