... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

obchodna sekcia

6Daemon
Autor témy

E60 a CD menic

Piatok, 21. Novembra 2008, 22:12

Potreboval by som sa opytat CD menicu.
Aku znacku menica treba kupit do E60 2004, je ulozeny v prednej priehradke. Viem ze do niektorych aut sa davali panasonic, do inych sony atd atd.
Potrebujem to k tomu, ze menic jednak nefunguje a jednak prehraval len CD-DA. Existuje nejaky menic ktory mi v BMW prehra MP3? Radio v aute s mechanikou pod klima gombikmi MP3 CD normalne prehrava.

6Daemon
Autor témy

Piatok, 21. Novembra 2008, 22:19

Popripade ak uz chcem byt narocny, da sa aj DVD?

6Daemon
Autor témy

Pondelok, 8. Decembra 2008, 00:30

Dik za rady, po mensom patrani si odpoviem sam, a dufam ze aj vsetkym co by tento problem mohli mat.

Na www.autoradia.sk predavaju od znacky Dietz kopec super kablov a zariadeni, ktore vedia aj do auta s business navigaciou spravit DVD aj s obrazom ktory bude frcat na obrazovke auta, taktiez vedia riesit MP3, USB alebo dokonca digitalny a analogovy TV-tuner. Neni to ani drahe, material cca okolo 20 tis, co je urcite lepsia volba ako predrazeny bmw menic. Pochopitelne toto vsetko bude slapat cez nativne ovladanie medii auta, cize volantove tlacitka atd.

Tesim sa :smile:

Užívateľov profilový obrázok
luireland
Auto: e60
Kraj: Prešovský

e60 a CD menic

Utorok, 9. Decembra 2008, 09:24

Zaujala ma tvoja radost z toho co si zistil.. Tak ak by si chcel kupit cd menic do e60 ktory je umiestneny v za odkladacou skrinkou tak potrebujes orginal znacky Alpine. BMW predajcovia zan chcu strasne peniaze ale na Ebay sa da celkom lacno zohnat. Mne sa to podaruilo za necelych 100eu od chlapika z Ang. ALE... Treba ratat stym ze ak ho chces nainstalovat do auta kde predtym nebol budes urcite potrebovat preinstalovat software u predajcu v service a to nejaku hodinku trva. Zatial som sa nedopracoval k cene na slovensku lebo momentalne som mimo sk, ale na roznych anglickych forach sa spomina suma az do 500 libier alebo 700 dolarov... co tiez nieje celkom malo. A tak neviem ci si uz aj sniekym z konzultoval cenu za kolko ti tam nahodia to DVD a ci je to aj s updaitom BMW softwaru? Celkom by ma to zaujimalo lebo ja mam zasa problem s mojou DVD mechanikou. Nenacitava ani CD a ani DVD (unable to read disc) a preto som zvolil cestu CD menica. Nakolko v service mi povedali ze nova konzola s DVD prehravacom stoji okolo 55 000.- co je trocha nadnesene lebo cez net si vies take nieco kupit aj s postovnym a clom do 1000dolarov a nech ratam ako ratam stale to je este daleko do 55000.- Inac mam BMW e60 520i 12/2004 Ked mas nejake info budem rad ak sa somnou on podelis.. dikes..

6Daemon
Autor témy

Pondelok, 15. Decembra 2008, 22:31

Idem to riesit, pretoze bez tohto ja v aute nemozem zit, ked budem mat k tomu spraveny nejaky postup prac a ceny, aj co sa tyka potreby update software, dam vediet, resp. napisem to sem, mozno to pomoze viacerym...
BMW E60 530d

Brano-HAVA
Kraj: Banskobystrický

Utorok, 16. Decembra 2008, 08:20

Zdar!!! podla mna potrebujes update len vtedy ak si vo vybave predtym nemal menic , ak si ho mal tak nepotrebujes update lebo je zapisany vo vybave FA. Ale tusim ze menic na DVD nemontoval do E60.

luireland
Auto: e60
Kraj: Prešovský

Utorok, 16. Decembra 2008, 08:28

Jasne on si chce namontovat dvd ako to napisal vyssie. A ze ako je to stym softverom to vam napisem o tyzden lebo idem dat nahodit moj menic a to potom budem vediet ze co to spravilo...

6Daemon
Autor témy

Štvrtok, 18. Decembra 2008, 22:48

Ja som na tom aktualne tak, ze mam objednany material na tuto "upravu", cize vyrobky firmy Dietz. Budem to tam postupne nahadzovat a riesit problemy ktore sa cestou vyskytnu. Ked bude vsetko fungovat ako ma, napisem sem podrobne postup a vsetky problemy ktore sa vyskytli.
BMW E60 530d

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných