... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
RALF napísal:inak to klepanie si myslim ze nikto nema vyraznejsie jak ja, a to sa mi zda ze aj pri zohriatom, neviete kolko mam ventilov?
RALF napísal:keby bolo klepanie jedinym problemom tak som hepy, ale komplet starter musi ist novy a co som mechanikovy doniesol, po odmontovani tohto zistil ze ten co som doniesol je na fordya to treba aj volnobezny ventil vymenit, vyfukove potrubie aj s oboma tlmicmi a s koncovkou a tak no
Jaseba napísal:tento problem zacinam mat aj ja, je trosku pocut klepot niektoreho alebo viecerych ventilov, pri vymene zdvihatok ide aj hlava dole? pozeral som na to na par nakresoch ale tam to moc vidiet neni
na 316i hlava dolu urcite nemusi iba vacka. inak aj mne klepali pri studenom motore ale potom som mal problem s hlavou dal som ju zrovnat a aj mi ju vycistili. riadne som vydrhol hydrozdvihatka poskladal a teraz je ticho.![]()
totho klepania som si ja uzil na 316 zacalo to len obcasnym jemnym klepanim az to preslo do intenzivnejsich sfer a nakoniec mi to klepalo stale ako som ho predal chalan ho rozobral a zistil ze je odidene nejake lozisko na vacke vymenil a frci dalej tak to klepanie nemusi byt sposobene len ventilmy podla mna